Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Isabel Marant Etoile in de ban van Japan

Isabel Marant Etoile in de ban van Japan

Isabel Marant is queen van de boho chic look. Ze brengt Franse mode met een eigentijdse en nonchalante twist. Gewild door velen, inclusief mijzelf. Niet voor niets zat ik bij de release van haar designer collectie voor H&M klaar om mijn favoriete items te bemachtigen. Voor haar diffusion lijn Isabel Marant Étoile liet de ontwerpster zich dit keer inspireren door mijn favoriete land. Nee, niet Nederland. Japan!

Artikel begint onder de advertentie

Hoe gaaf als twee van je favoriete dingen samenkomen! Meest overduidelijke verwijzingen naar Japan zijn sweaters met teksten als ‘fujiyama’ en een T-shirt met de rode cirkel uit de nationale vlag. Maar gelukkig dook Isabel verder in de Japanse cultuur dan dat. Denk jasjes die door hun silhouet aan kimono’s doen denken. En kleurgebruik en prints die dicht tegen de Japanse Kasuri stoffen aanschurken.

Wat er dan op mijn verlanglijstje staat uit deze zomercollectie? Jasjes, jasjes en nog een jasjes. O ja, en ondanks dat hij zijn hoogtepunt wellicht al heeft bereikt wil ik er als bonus ook nog wel een sweater bij!

Scroll naar beneden voor winkels die Isabel Marant Étoile verkopen.

Isabel Marant Etoile zomer 2014

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *