Maastricht magazine >

 
fashionfashion-news

Jouw kamerplant als accessoire

Jouw kamerplant als accessoire

Je kamerplant als accessoire?! Das meer dan zo maar een fashion statement. De kamerplant is een pracht parodie op alle overbodige accessoires die mensen meeslepen om maar hip te zijn. Op onnodige items die een aanslag zijn voor het milieu. Die plant heeft wat mij betreft bovendien ook meer humor dan een chihuahua in je Hermès tas. Komt bij dat die kamerplant uitstekend aansluit bij de Urban Jungle trend. Een trend die deze zaterdag op de catwalk in Maastricht voorbij komt. LovestoHAVE geeft je alvast een preview.

Urban Junle - the Sting - Mosae Forum collage

We zeiden toch al in 2014 dat kaki hot is (zie blogje over de kaki trend). Deze zomer gaat kaki undercover. Je shopt de kaki Urban Jungle look bij The Sting, Mosae Forum

Urban Jungle - Virgin - Entre Deux collage

Meer het Jane (van Tarzan) type? Dan is deze top met rok van Virgin, Entre Deux, een op en top vrouwelijke variant op de Urban Jungle trend. En ja, die bomber spreekt boekdelen: de Urban Jungle trend in een ander jasje! Absolute musthave trouwens als jij nog niet zo’n blije, kleurijke en aaibare bomber in je kast hebt hangen. Maar ook die trend voorspelden we al eerder (zie blogje over de bomber op chic).

Urban Jungle bij de Entre Deux en Mosae Forum

Ga jij voor humor met die plant van Sissy Boy aan je arm, voor vrouwelijk in de gehaakte outfit van Virgin of kies je die stoere look van The Sting? Laat je verrassen. Op zaterdag 27 mei vinden er twee catwalks plaats met nog veel meer Maastrichtse jungle vrolijkheid. De catwalk in de Enter Deux vindt om 13 en 15 uur plaats. De show in Mosae Forum om 14 en 16 uur. Meer informatie vind je op catwalkmaastricht.nl Hier vind je tevens vanaf dinsdag na de show alle getoonde looks.

Urban Jungle - alles samen

Foto bovenaan artikel: Sissy Boy, Mosae Forum. En ach vooruit dan, natuurlijk mag je die kamerplant in de opgenwerkte mand ook gewoon thuis laten hangen. In dat geval doet die canvas shopper met plantenprint van Sissy Boy ook uitstekend dienst om je Urban Jungle look af te maken.

Into Urban Jungle? Zie ook blogje uit 2015 over het City Camouflage t-shirt van Joelle Boers.

Gerelateerde blogs

Reacties (0)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *