Maastricht magazine >
fashiontips

Kado’s voor kids bij de heppie store

Kado’s voor kids bij de heppie store

De babyboom is om mij heen in volle gang. Daarnaast lijkt er altijd wel een kinderverjaardag te zijn. Ondanks dat zijn mijn tripjes naar Intertoys en Prenatal nu toch echt voorgoed verleden tijd. Ik heb namelijk een winkel in Maastricht ontdekt waar ik kinderkadootjes kan kopen en er zelf van kan genieten. De heppie store. Zo’n winkel waar je ogen te kort komt. Nog nooit zoveel kinderspul bij elkaar gezien dat zo leuk is. En dus bang net dat ene, allerleukste item te missen. Als ik iets moet uitzoeken kan ik dus met gemak twee uur in deze kinderwinkel ronddwalen.

Artikel begint onder de advertentie

Alles is zo perfect maar nonchalant gestyled dat ik er blij van word. Het feit dat de opstelling steeds verandert houdt het plezier erin. Het assortiment is erg breed. Je vindt er alles om te slapen, spelen, knuffelen en lezen. Kleding voor aanstaande moeders, de allerkleinsten en kids. Maar ook behang en andere spullen om de kinderkamer mee aan te kleden. Zelfs als je geen kinderen hebt vind je leuk spul bij de heppie store. Van armbandjes en mooie kaarten tot sjaals en grappige totebags.

Je vindt de heppie store in de Rechtstraat op nummer 31. Nog meer babyspulletjes bekijken? Loop dan even door naar heppie&ko aan de Kesselskade in Maastricht. Deze babywinkel is het oudere maar kleinere zusje van de Heppie Store. Hier vind je kadootjes en kleding.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *