Maastricht magazine >
fashion

Karl Lagerfeld x I Love Dust

Karl Lagerfeld x I Love Dust

Karl Lagerfeld is echt unstoppable. Hoe ouder hij wordt, hoe meer hij gaat ondernemen. Zijn eigen lijn Karl is nog steeds populair en voor Chanel presenteerde hij onlangs nog de cruise collectie van 2013. Maar een enkele keer laat hij anderen voor zich werken. Deze eer viel te beurt aan het Britse designbureau I Love Dust. Mark Graham en Ben Beach ontwierpen prints voor een mini t-shirtcollectie. Het duo had genoeg aan Karl als inspiratiebron, zo gebruikten ze onder andere zijn iconische haar, zijn ringen en zijn kleding in hun ontwerpen.

Artikel begint onder de advertentie

Eén ontwerp is al vrijgegeven. Het is een portret van Karl dat is opgebouwd uit citaten, nog zo’n ding dat de ontwerper typeert. Zo is de zonnebril opgebouwd uit de zin ‘sunglasses are like eyeshadow: they make eveything look younger and pretty.’ En zijn vlinderstrikje uit ‘Black, like white, is the best colour.’

Karl schnabbelt overigens ook nog bij als acteur. Samen met Snoop Dogg werkte hij vorig jaar mee aan een videoclip voor Jean-Roch. Het filmpje, met een klein rolletje voor Karl, is deze maand gelanceerd.

De t-shirts zijn speciaal gemaakt voor het label Karl, en vanaf het einde van de maand verkrijgbaar via de website.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *