Maastricht magazine >

 
fashion

Karl Lagerfelds Karl vanaf vandaag te koop

Karl Lagerfelds Karl vanaf vandaag te koop

Offline shoppen heeft onze voorkeur, maar voor Karl Lagerfeld maken we graag een uitzondering. Zijn nieuwe label Karl, waar we eerder een berichtje over schreven, is namelijk een echt online fenomeen. Geen winkels, alleen webshops. Een duidelijke en innovatieve strategie van Kaiser Karl om een jongere generatie aan te spreken. Een hype is het in ieder geval wel. Vanaf vandaag zijn de eerste stukken exclusief te koop bij Net à Porter, waar ze zo blij zijn met de samenwerking dat ze zelfs voor de gelegeheid hun logo hebben aangepast. Wij gaan ervan uit dat de stoere, monochrome kleding ondanks het feit dat voelen en passen niet mogelijk is toch snel over de denkbeeldige toonbank vliegt. Want jonge twintiger of niet, streetstyle chic van Karl wordt in ieders kast met open armen ontvangen.

Naast de lancering organiseert Net à Porter vandaag ook nog eens vijf events in fashion cities, waaronder de Europese steden Parijs, Londen en Berlijn. Beetje tegenstijdig is wel dat bezoekers ter plekke schijnen te kunnen shoppen, wat niet echt bij de filsofie past. Dat is dan weer jammer.

Karl_line_tuxedo_jasje_netaporter Karl_Line_skinny_zilver Karl_Line_mouwloze_blouse karl_Line_highheels_zwart_wit

Het is moeilijk een keuze te maken tussen al dat moois, maar hier dan toch enkele favorieten, van links naar rechts: smokingjasje, zilveren skinny, mouwloze blouse en hooggehakte sandaaltjes in zwart en wit.

Foto boven: tanktop met print van Karl.

Vanaf februari is Karl ook te koop bij www.karl.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *