Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Kerst sieraden: zo maak je jouw kerstlook helemaal af!

Kerst sieraden: zo maak je jouw kerstlook helemaal af!
Artikel begint onder de advertentie

De decembermaand is dé periode van gezelligheid en samenzijn, maar ook van glamour. Niet alleen de lampjes in de kerstboom, maar ook jij straalt met de mooiste kerstsieraden die je outfit helemaal compleet maken. Tijdens de kerstdagen wil je er op je allerbest uitzien. Logischerwijs ga je eerst op zoek naar een outfit. Heb je die binnen? Met kerst sieraden zet je de puntjes op de i. Deze sieraden zijn net iets anders dan gewoonlijk. Waar de meesten van ons doorgaans hun neus ophalen voor ‘over the top’, is tijdens de decembermaand van alles toegestaan!

Een gouden schakelarmband

Een gouden schakelarmband is het tegenovergestelde van minimalistisch en dus precies wat je nodig hebt tijdens de feestdagen! Als goud jouw kleur is, is dit sieraad de perfecte toevoeging voor de feestdagen. Je draagt het in combinatie met een feestelijke outfit, maar kunt er ook een basic outfit mee naar een hoger niveau tillen. Gouden schakelarmbanden zijn vandaag de dag ook helemaal trendy. Doe je jezelf een dergelijk sieraad cadeau, dan leg je de basis voor je arm party. Mag het van jou nog uitbundiger? Dan combineer je de armband met andere chunky chain sieraden.

Gepersonaliseerde sieraden

Ben je op zoek naar iets unieks, dan bieden gepersonaliseerde sieraden een uitkomst. Je kunt zelf kiezen of je deze in goud, roségoud of zilver wilt dragen. In gepersonaliseerde sieraden laat je bijvoorbeeld een naam, initiaal of datum graveren. Het kunnen zowel oorbellen als kettingen, ringen en armbanden betreffen. Kies je voor gepersonaliseerde sieraden, dan weet je zeker dat er niemand anders met dezelfde accessoire rondloopt. Dat maakt deze kerst sieraden nog eens extra glamoureus!

Opvallende kerstoorbellen

Kerstoorbellen vallen een stuk meer op dan de oorbel die je dagelijks draagt. Het zijn de oorbellen waarvoor je ook bij een andere uitbundige party zou kiezen. Waar kettingen en armbanden onbedoeld nogal eens onzichtbaar kunnen raken onder winterse kleding, is daar bij oorbellen geenszins sprake van. Je weet dus dat jouw kerstoorbellen altijd opgemerkt worden! Zelfs wanneer je er niet zo van houdt om tijdens Kerstmis qua outfit groots uit te pakken, kun je met deze oorbellen een statement maken. Ga daarom voor lange, opvallende oorbellen of doe eens gek en kies een over de top shiny paar oorbellen uit.

Gegraveerde manchetknopen

Laat je manchetknopen graveren met bijvoorbeeld je initialen, een familiewapen, een datum of een vingerafdruk. Mooi om tijdens Kerstmis te dragen, maar ook om voor iemand anders onder de boom te leggen als cadeau. Manchetknopen zijn een unieke en chique toevoeging aan je outfit die bij gelegenheden als Kerstmis perfect passen!

Een choker ketting

Tsja, de naam van dit type sieraad klinkt misschien niet zo prettig, maar deze heeft hij verkregen omdat hij in vergelijking met andere kettingen een stuk nauwer om de hals aansluit. De korte, strakke kettingen waren enkele decennia geleden al een hype, maar zijn ook nu weer helemaal terug. Ze bestaan anno nu in allerlei verschillende soorten. Zo kun je kiezen voor een choker ketting met een stoffen bandje, maar ook voor een choker ketting van metaal. Het leuke is dat je dit sieraad ook prima met andere kettingen kunt combineren.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *