Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Ketting met vingerafdruk: een uniek sieraad

Ketting met vingerafdruk: een uniek sieraad
Artikel begint onder de advertentie

Wie houdt er nu niet van sieraden? Menig man en vrouw kun je er blij mee maken. Wanneer deze sieraden ook nog eens persoonlijk zijn wordt het helemaal een bijzonder cadeau. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zelfgeschreven boodschap of naam op je armband? Of een ketting met vingerafdruk? Dat laatste heb ik zelf ook in mijn bezit, in deze blog vertel ik je hier graag meer over!

Ketting met vingerafdruk

Ik zag het al vaker voorbij komen; een vingerafdruk sieraad. Het sprak mij vanaf de eerste keer dat het voorbij kwam al aan, maar het bleef eigenlijk lange tijd op mijn wishlist hangen. Tot nu, want inmiddels ben ik zelf ook trotste eigenaar van een ketting met vingerafdruk. En wat voor een! Ik werd verliefd op de ”Two Become One” ketting van KAYA Sieraden, waar twee vingerafdrukken één worden in de vorm van een hart. Op de hanger zijn nu zowel mijn man als mijn eigen vingerafdruk samengevoegd waardoor het een bijzonder en persoonlijk sieraad wordt. Het afnemen van de vingerafdrukken was heel eenvoudig dankzij het instructie filmpje op de website.

Een persoonlijk sieraad; ketting met vingerafdruk

Ketting met eigen handschrift

Omdat ik weet dat je bij KAYA ook kunt kiezen voor een eigen handgeschreven gravure, heb ik om het nog specialer te maken nagevraagd of dit ook nog mogelijk was voor op de achterkant van mijn ketting. Ik was helemaal happy, want ook dit konden zij voor mij regelen! Om te zorgen dat ik de ketting twee kanten op kan dragen heb ik mijn man even lief aangekeken en gevraagd om het woord ”love” voor mij op te schrijven. Mocht ik deze kant dan boven dragen dan lijkt het voor buitenstaanders geen kleffe ketting, maar een ‘gewone’ ketting, terwijl deze voor mij wel heel speciaal is. Een ketting met niet alleen onze vingerafdrukken, maar ook met mijn man zijn eigen handschrift. Heel bijzonder! Ik heb gekozen voor de ketting van 925 sterling zilver met een disc van 16mm en een fijne jasseron-ketting van 45-50cm.

Ketting met eigen handschrift gravure

Ben je nog aan het zoeken naar een leuk sieraad voor jezelf, voor een geliefde of een andere dierbare? Dan kan ik je een ketting met vingerafdruk of een persoonlijke gravure zeker aanraden. Een specialer sieraad bestaat haast niet!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *