Maastricht magazine >
fashiontips

Kies de aging van je jeans met Koral Denim

Kies de aging van je jeans met Koral Denim

Nadat ze hun jeanslabel 7 For All Mankind verkochten was het enkele jaren stil rondom Peter Koral en Rick Crane. Maar na lang aandringen van Peter’s zoon Rick Koral zijn ze sinds 2012 terug. En wel met premium jeansmerk Koral.

Artikel begint onder de advertentie

Geen technische hoogstandjes meer, voor Koral gaan de heren back to basic. Het gebruik van het beste denim staat op de eerste plaats. Daarna volgt de pasvorm. Brein achter de patronen schijnt een man over de zeventig te zijn met de naam Norbert. Verwacht dus geen hypermoderne en vernieuwende silhouetten. Wel simpele stijlen met een flatterende pasvorm.

Wat Koral anders maakt dan andere jeansmerken is de zogenaamde ‘lived in length’. Als je in je spijkerbroek woont dan verandert de wassing en krijg je slijtageplekken. Je Koral jeans kies je op basis van dit principe. De 4 months jeans ziet er nagenoeg nieuw uit en is donkerblauw, terwijl de 24 months jeans veel lichter van kleur is. En de ‘lived in length’ gaat verder dan alleen het uiterlijk. De ‘oudere’ broeken voelen namelijk soepeler aan, alsof iemand ze al voor je heeft ingelopen. Hoe fijn!

Denim van Koral is onder andere verkrijgbaar bij Azzuro Due en de Bijenkorf.

Koral-skinny-4-maanden Koral-slim-fit Koral-cropped-skinny

Links een Koral skinny 4 maanden, in het midden slim fit 8 maanden en rechts een cropped skinny 24 maanden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *