Maastricht magazine >
fashionfashion-news

Kinderkleding van House of Jamie

Kinderkleding van House of Jamie

Kleding voor de allerkleinsten wordt vaak gekenmerkt door vrolijke kleuren en te blije prints. Daarnaast een duidelijke onderverdeling in kleding voor jongens en voor meisjes. Als je van wat minimalistischer houdt, of zoals in mijn geval niet weet of je een neefje of een nichtje krijgt, is het vaak goed zoeken om leuke items te vinden die neutraal zijn. House of Jamie biedt uitkomst. Het Nederlandse label maakte al dekentjes en items die handig zijn bij de dagelijkse verzorging van je kind, maar komt nu ook met een kledinglijn. Heerlijk clean en simpel, met als enige frivoliteit het strikje uit het logo van het merk.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn favoriet de bow tie jumpsuit. Simpel en chic zonder ook maar iets van het speelse en kinderlijke karakter weg te nemen. Met strikje dus. Daarnaast fake zakken en linnen kniestukken. Met drukknoopjes langs de pijpen dus makkelijk aan en uit te trekken. In grijs met zwarte accenten of helemaal in wit.

 

Naast de kleding ook het dekentje en de warme zak voor in de kinderwagen super. Hier ook weer het bow tie idee dat zorgt voor een leuke knipoog. Zelfs slapend in de kinderwagen klaar voor elk feestje, hoe handig.

De kleding van House of Jamie is er voor kids tot en met 3 jaar. Je koopt ze via de website van het label.

HouseofJamie_kleding_baby blackandwhite-reisslaapzak

Links babykleding, slabber en voedingskussen van House of Jamie, rechts de slaapzak voor de kinderwagen.

Foto boven: House of Jamie jumpsuit in wit.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *