Maastricht magazine >
fashion

LaDress Boutique in Maastricht

Kijk, dat is goed nieuws. We winkelen nu eenmaal liever in het echt. En dus komt het goed uit dat LaDress met LaDress Boutique haar fans opzoekt. Zodat wij, liefhebbers van jurkjes (want ja, geluk blijft een jurk), de jurkjes kunnen zien, voelen, proeven en ruiken. Ook in september is LaDress Boutique wederom geopend in verschillende steden. Van 5 tot en met 7 in Antwerpen, van 10 tot en met 14 in Amsterdam en van 12 tot en met 14 in Maastricht.

Artikel begint onder de advertentie

Zelf kies ik voor LaDress Boutique bij Hotel Beaumont in Maastricht om naast mijn Benoîte (zie foto) nu toch ook eindelijk de gelukkige eigenaar te worden van Chloë in zwart en Milla in rood. Bovendien biedt LaDress Boutique mij tevens een goed excuus om samen met mijn vriendinnen te lunchen, want alle Boutiques vinden in hotels plaats. Daar houden we van!

LaDress_Benoite_Maastricht_JoyWisseSmit LaDress_print_Benoite Ugg_espadrilles1

Foto’s: jurk Benoîte van LaDress, gecombineerd met espadrille wedge sandals van Ugg en bril van D&G. De clutch van Gianni Chiarini kocht ik enkele seizoenen geleden bij Mayke.

Zelf ook een LaDress Boutique bezoeken? Je vindt de locaties op de website. Weet jij al precies welk LaDress jurkje je wilt, dan kun je natuurlijk ook kiezen voor een online shopje.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *