Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Laundry Industry is back on track

Laundry Industry is back on track

Ooit was ik groot fan. Het merk dat essentials flateert. Hoogwaardige materialen en een clean cut combineert. Eens hing mijn kast er vol mee. Maar het is zeker alweer 10 jaar geleden dat ik voor de laatste keer met 2 grote zakken de Laundry Industry winkel aan het Rokin verliet. Maar met de AW 2014/2015 collectie weet het Nederlandse merk me te raken. Back on track.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn oog valt op een basic sweater met frivole mouwen. Een sweater die verkrijgbaar is in blauw, grijs en zwart. Stoer, elegant en eigen. Simpel in eenvoud wanneer je de mouwen eraf knoopt. Vrolijk als in een spring in het veld met mouwen eraan.

Schermafbeelding 2014-09-22 om 18.09.021

Niet alleen de basis sweater van Laundry Industry is een like. Zo ook de mega betaalbare clutches van nep bont en nep leer. Zowel in beige teint als in het zwart verkrijgbaar. Niks copy cat, gewoon eigen en praktisch. De handtekening van Laundry Industry waar ik ooit zo dol op was.

Welcome back Laundry Industry. Ik kom graag weer bij jullie winkelen. Voor die sweater, die clutch en al die andere fijne, betaalbaar, kwalitatieve items die schitteren door eenvoud en eigenheid.

Laundry Industry heeft eigen winkels in Antwerpen, Amsterdam en Londen. Natuurlijk kun je de items van Laundry Industry ook online shoppen.

Klik hier voor eerdere berichten over sweaters.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *