Maastricht magazine >
fashionmusthaves

LBD: Nu investeren en blijven dragen

LBD: Nu investeren en blijven dragen

De Little Black Dress (LBD) of Petite Robe Noir is een altijd goed item. Toch kan het de beetje modeliefhebber niet zijn ontgaan, dat het kleine zwarte jurkje momenteel een item is. Niet om aan te trekken als je niet weet wat je aanmoet, maar het absolute ding dat je wilt dragen als je aan de party gaat. De LBD is hot en die trend blijft nog wel even!

Artikel begint onder de advertentie

Tijdens de fashion weeks SS 2016 werd de LBD bij verschillende huizen op de catwalk gespot. Van eenvoudig tot uitdossingen in rijke stoffen en van nauwlsuitend tot oversized. Het maakt niet uit. Als het jurkje maar zwart is.

LBD AW15

LBD AW 2015 via Net à Porter: Paul & Joe, Hervé Léger en IRO

Kun je natuurlijk wachten tot de zomer, maar net zo goed koop je jouw LBD nu al. Want het zwarte jurkje belooft niet alleen deze zomer in de rekken te hangen, maar is ook nu al een trend dingetje. Je hoeft geen nachtbraker te zijn om te spotten dat we terug zijn bij dé outfit van zo’n 25 jaar geleden. Je kleine zwarte jurkje en goed stel hakken. Lippenstickje erbij en klaar ben je. Party! En overdag? Dan combineer je jouw jurkje hoe je maar wil. Dan woon je erin met sneakers en een vest. Van mij mag je er net zo goed een laars bij dragen met jasje. Up to you!

Foto’s boven van Team Peter Stigter v.l.n.r.: Lanvin, Rick Owens en Hermès (allen collectie SS 2016)

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *