Maastricht magazine >
fashion

Leather Forever expo en gouden tas van Hermès

Leather Forever expo en gouden tas van Hermès

‘Wat Louis Vuitton kan, dat kunnen wij ook’, moeten ze bij Hermès gedacht hebben. Ook dit lederwarenlabel komt namelijk met een expo. Niet in Parijs, maar in Londen. De Leather Forever Hermès Exhibition London toont de rijke geschiedenis van het merk op het gebied van luxe accessoires. Altijd al eens willen weten hoe een designerbag gemaakt wordt? Mensen die in het Parijse atelier werken tonen ter plekke hun vakmanschap. Gelukkig hoef je niet alleen de te kijken naar de Birkin en de Kelly. Om de tentoonstelling te vieren lanceert Hermès namelijk vier unieke tassen met Groot Brittanië als thema.

Artikel begint onder de advertentie

Naast de nieuwe ontwerpen voor de tentoonstelling komt het modehuis met massief gouden armcandy met diamanten. De exclusieve juweeltjes zijn bedacht in samenwerking met Pierre Hardy. Er zijn vier varianten, elk gebaseerd op een iconische tas. De piepkleine tasjes verschijnen in een oplage van drie. Dat is niet zo vreemd, want het zijn de duurste handtassen ter wereld! Ik vind hem niet eens mooi, dus ik sla deze over… ben wel benieuwd naar die Engelse tassen!

Foto boven: de gouden Kelly bag.

De tentoonstelling is gratis te bezoeken in Burlington Gardens van 8 tot en met 27 mei. Waar je de gouden tasjes koopt is niet helemaal duidelijk. Liever dicht bij huis shoppen? Scroll naar beneden voor de verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *