Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Listen to your heart bij Nina’s Maastricht

Listen to your heart bij Nina’s Maastricht

Het hart. De liefde. Het is mijn ding. Wie z’n ding eigenlijk niet? We hangen toch allemaal aan iemands lippen als die over de eerste ontmoeting met zijn of haar partner begint? En iemand die verliefd is, maakt instant blij. Liefde en het hart zijn hot. En zo ook die heerlijke, grijze sweater met de tekst ‘Listen to your heart’ van Redirection.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-19 om 08.08.30

Kleding met een hartenkreet

In 2012 begon ik me te verdiepen in de liefde. Ondertussen heb ik menig liefdesbrief online gedeeld. Ik hou nu eenmaal van delen. Heb zelfs modellen ontwikkeld om organisaties aan te moedigen tot werken vanuit het hart. Juist doordat liefde zo’n grote rol in mijn leven speelt, probeer ik me niet op ieder kledingstuk met een hartenkreet te storten. Alleen al om te voorkomen dat ik een parodie van mezelf word. Maar deze…

Shoppen op de Facebook-pagina van een winkel

Ik kom de truien van Redirection met de tekst: ‘Listen to your heart’ tegen in de etalage van Nina’s Boutique. Alleen dan niet in de Rechtstraat in Maastricht, waar de winkel gevestigd is, maar op de Facebook-pagina van de winkel. Meteen valt me op dat de foto enkele weken geleden is geplaatst. En daarmee de kans groot dat die fijne grijze, sweater met rode letters in sierhandschrift ondertussen is uitverkocht. Ik stuur de winkel meteen een berichtje.

Schermafbeelding 2016-02-19 om 08.04.58

Smile Sometimes sweater

Niet veel later stuurt Jolanda van Nina’s me een berichtje terug. (Dank je wel Jolanda voor je snelle reactie!)  De trui van Redirection is inderdaad ondertussen uitverkocht. Ze noemt een perfect alternatief, namelijk dezelfde trui met de tekst: ‘Smile Sometimes’. Nu vind ik die tekst eigenlijk nog leuker. In zoverre dat ik daarmee wegblijf van een liefdesspreuk op mijn borst. Bovendien maken al die S-en in de woorden smile en sometimes de tekst extra zwierig. Toch is de trui niet voor mij. Van mij mag een mens veel vaker dan sometimes lachen.

De grijze Redirection sweater shoppen

Ondanks dat de trui niet voor mij is, kan ik me voorstellen dat jij er wel heel vrolijk van wordt. Al is het maar om mensen even te laten stilstaan bij het belang van lachen. In dat geval shop je de grijze sweater met rode tekst bij Nina’s in de Rechtstraat. Nina’s is gelegen in stadsdeel Wyck te Maastricht.

De foto’s heb ik eerlijk gestolen van de Facebook-pagina van Nina’s. Het beeld van de vrouw met de suede rok en trui met tekst Smile Sometimes betreft campagne beeld van het Duitse merk Redirection.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *