Maastricht magazine >
fashion

Little miss Stella van Stella McCartney

Little miss Stella van Stella McCartney

Mijn favoriete kinderboekenserie is Mr. Men & Little Miss. Vanwege de geweldige maar simpele illustraties. En niet te vergeten het brede scala aan karakters, waarin je altijd wel iets van jezelf herkent. Blijkbaar deelt Stella McCartney deze fascinatie met mij. Alleen heeft zij het geluk zelf vereeuwigd te zijn in de reeks, namelijk als Little Miss Stella. En daarmee is ze de eerste echte persoon aan wie een Little Miss karakter is gewijd. Het boekje vormde de uitnodiging voor haar SS 2007 show, uitgebracht in een beperkte oplage. Stella heeft haar karakter weer uit de kast gehaald en er een mini-collectie voor kids van gemaakt, uiteraard uitgevoerd in biologisch katoen.

Artikel begint onder de advertentie

De items zijn er voor meisjes en de allerkleinsten. Sommige prints zijn een beetje vervaagd zodat ze een vintage uitstraling krijgen. Naar het schijnt zijn er ook nog speciale viltstiften om de Stella McCartney Kids items door de kinderen zelf nog een beetje te laten versieren. Klinkt leuk, maar in de praktijk toch niet zo’n briljant idee lijkt me!

LittleMissStella_romper Little_Miss_Stella_shirt_kids LittleMissStella_pyama

Van links naar rechts: rompertje, T-shirt en pyjama met print van Little Miss Stella.

De Little Miss Stella collectie is verkrijgbaar in de webshop van het label. Scroll naar beneden voor winkels die Stella McCartney voor volwassenen verkopen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *