Maastricht magazine >
fashion

Louis Vuitton speelt met blokken

Louis Vuitton speelt met blokken

Check please! Geblokte prints zijn niet meer alleen voor oud-Hollandse theedoeken. Deze zomer is het patroon namelijk ook in modeland helemaal hot. Marc Jacobs kan bestempeld worden als leider van de trend, want tijdens de show van Louis Vuitton zag je door de blokken het euh… plankier niet meer. Op zich is de print natuurlijk niet nieuw voor het label. De karakteristieke Damier maakt namelijk deel uit van het erfgoed. De toepassing is echter zeker verfrissend te noemen. Na kinky en romantisch kiest Marc voor een krachtig en grafisch statement.   

Artikel begint onder de advertentie

Niet alleen de kleding is geblokt, ook de schoenen en tassen zijn onderhanden genomen. Daarnaast zijn de campagnebeelden helemaal in lijn doorgevoerd. Kunstenaar Daniel Buren, die eerder carte blanche kreeg om het decor van de show te ontwerpen, deed zijn kunstje nogmaals in de fotostudio. En als het dan ook nog eens Steven Meisel is die de camera in de hand neemt, dan kan er niets meer mis gaan!

LouisVuitton_SS2013_show Vuitton_SS2013_shoe_campaign  LouisVuitton_SS2013

Links decor van de show met roltrappen en geblokte catwalk, in het midden een campagnebeeld met schoenen en rechts modellen gehuld in grijs en wit.

Foto boven: beeld uit de SS 2013 campagne van Louis Vuitton.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Louis Vuitton.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *