Maastricht magazine >
fashionmusthaves

Love that lace dress van Self-Portrait

Love that lace dress van Self-Portrait

De nieuwe commercial van de Bijenkorf met Tilda Swinton in de hoofdrol is de zoveelste bevestiging dat dit Nederlandse warenhuis de smaak van fashion te pakken heeft. In de commercial komt een kanten jurkje voorbij. Ik heb het jurkje al eerder gezien en toen al verliefd. Het zwart-witte jurkje is slechts één van de vele te hebben stuks van het jonge merk Self-Portrait.

Artikel begint onder de advertentie

Schermafbeelding 2016-02-28 om 10.21.29

Self-Portrait is het perfecte merk voor die party dress. Het gezicht achter het label is de uit Maleisie afkomstige designer Han Chong. Het merk is één en al vrouwelijkheid. Fijn is dat de items geen gat in je portemonnee slaan. Is het simplicity dat mid-price labels vaak typeert, is bij Self-Portrait het tegenovergestelde waar.

Schermafbeelding 2016-02-28 om 10.21.48

Helaas is Self-Portrait niet te koop bij de Bijenkorf in Maastricht. Ik zal dus even moeten wachten tot ik weer in Amsterdam ben om die zwart-witte jurk uit de commercial te proberen. Zoals ook de zwarte top me toelacht. Natuurlijk kun je Self-Portrait ook online scoren, maar zelf geef ik er in dit geval de voorkeur aan om de items in de winkel te bewonderen.

Surf naar de website van Self-Portrait of shop het label online bij de Bijenkorf.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *