Maastricht magazine >
fashion

Made for walking: de ballerina

Made for walking: de ballerina

Vorig jaar al te zien op de catwalk. Geheel tegen de norm, zowel Chloé als Lanvin lieten de modellen de catwalk trotseren op flatjes. Platte schoenen alom. En de trend breidt zich nog steeds uit in modeland. Ook tijdens de haute couture shows spring 2011 is het de ballerina die de show steelt. En daarmee blijft het nodige comfort gewaarborgd. Doe maar normaal met je voeten aan de grond!

Artikel begint onder de advertentie

Een kleine tip. Maak de ballerina niet onnodig tuttig. Combineert Chanel de flatjes met prachtige pasteltinten, je wilt de truttigheid niet over de top drijven. Laat de eenvoud van de ballerina zijn werk doen en jij bent ready for walking.

Er is eigenlijk geen label te vinden die de ballerina niet in de zomercollectie heeft. En ook deze winter zijn flatjes volop verkrijgbaar. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Chanel, Chloé en Lanvin of gebruik het zoekvenster voor jouw favoriete label bij jou in de buurt.

4etgrdger

Chanel staat met de voeten op de grond tijdens haute couture show, geen high heels en geen verhoogd podium, maar de couture blijft haute!

Foto boven: ballerina van Chloé

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *