Maastricht magazine >
fashion

Maison Martin Margiela voor H&M

Maison Martin Margiela voor H&M

De samenwerkingen met grote designers heeft de modeketen H&M geen windeieren gelegd. De eerste samenwerking stamt alweer uit 2004 en was met guest designer Karl Lagerfeld; de collectie was zo populair dat deze binnen een uur was uitverkocht. Daarna volgden er nog vele andere succesvolle samenwerkingen zoals met Stella McCartney, Roberto Cavalli, Viktor & Rolf en Lanvin. En wie wil er nu niet voor een klein prijsje een designerjurk in de kast?

Ook de media aandacht wordt slim aangepakt en deze begint keer op keer met speculaties welke designer met H&M gaat samenwerken. Zo waren er vorig jaar geruchten over een mogelijke samenwerking met Tom Ford. Dit bleef bij geruchten en ging helaas niet door, maar het Italiaanse Marni maakte afgelopen maart veel goed. Gisteren was het weer zover, de H&M ‘buzz’ op internet. De altijd scherpe online Women’s Wear Daily (WWD) kwam als eerste met het bericht naar buiten en vandaag al werd het gerucht door creatief adviseur van H&M Margareta van den Bosch bevestigd. Niemand minder dan het Belgische modehuis Maison Martin Margiela komt met een betaalbare collectie bij H&M in de rekken te hangen. 

Artikel begint onder de advertentie

 

Margiela staat vooral bekend om zijn excentrieke ontwerpen, maar ook om het feit dat hij zich opzettelijk nooit laat zien. Het merk is nu in handen van Diesel eigenaar Renzo Rosso, de collecties worden ontworpen door een vast creatief team. Hoe dan ook, dit jaar kan je gegarandeerd in een extravagant ontwerp plaatsnemen aan de Kerstdis. Dat is ook wat waard.

Martin Margiela x H&M is vanaf 15 november te koop. De reguliere herencollectie van Maison Martin Margiela vind je bij Stylesuite Homme. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen van Maison Martin Margiela. 

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *