Maastricht magazine >
fashion

Marc by Marc Jacobs open in Amsterdam

Marc by Marc Jacobs open in Amsterdam

Terwijl Nederland in de ban is van de koopjesjacht die gepaard gaat met de uitverkoop, opende begin december de eerste Marc by Marc Jacobs winkel in Nederland haar deuren. De winkel is gelegen aan de Utrechtsestraat te Amsterdam. Hier vind je naast heel veel accessoires zowel de heren- als damescollectie.

Voor SS2013 staat een jonge collectie met hoog fungehalte op het menu. Veel laagjes, geitenwollensokken en de nodige prints. De collectie biedt bewegingsruimte en straalt daarmee een ontspannen look uit. De streep die in veelvoud terugkomt in de reguliere Marc Jacobs collectie is ook terug te vinden in Marc by Marc Jacobs lijn. Natuurlijk maken ook kleurrijke tassen wederom deel uit van de collectie. Daarnaast een veelvuldig gebruik van de de sjaal als accessoire. Om je hoofd en je hals of juist gedragen als riem.

Artikel begint onder de advertentie

De eerste winkel van Marc by Marc Jacobs in Nederland is gelegen aan de Utrechtsestraat 120 te Amsterdam. Scroll naar beneden voor overige verkoopadressen of gebruik de labelfinder.

Marc bij Marc Jabocs SS2013 M by Marc Jacobs SS20131

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *