Maastricht magazine >
fashion

Mary Katrantzou x Current/Elliott

Mary Katrantzou x Current/Elliott

Ja hoor, Current/Elliott heeft het weer geflikt. Maakte het label afgelopen voorjaar nog een vrolijke collectie in samenwerking met Diane von Furstenberg, heeft Current/Elliott nu de jackpot te pakken. Niemand minder dan de queen of prints, oftewel de o zo populaire Mary Katrantzou, werkte namelijk samen met Serge Azria aan een collectie. Bijzonder om de printjes van Mary eens op denim te zien. Naast jeans bestaat de collectie uit jurken, rokjes en tops.

Artikel begint onder de advertentie

Het is opvallend dat de prints niet specifiek voor deze samenwerking gemaakt lijken te zijn. Soortgelijke afbeeldingen van postzegels en bankbiljetten sieren namelijk ook de zomercollectie van Katrantzou. Toch is er verschil. De dessins die gebruikt zijn in de eigen collectie van Mary zijn verfijnd en gestileerd. De prints van Mary Katrantzou x Current/Elliott lijken in vergelijking wat rauwer, minder fijntjes. Wat weer past bij het stoere karakter van denim. Doet wel vaag denken aan Desigual, een klein minpuntje.

Nu hopen voor Mary dat niet iedereen voor de Current/Elliott collectie gaat. Want ja, waarom iets uit de Mary Katrantzou lijn aanschaffen als je voor een nulletje minder hetzelfde krijgt bij Current/Elliott!

De collectie is verkrijgbaar vanaf februari, waar is bij ons nog niet bekend. Nu al Current Elliot kopen? Dat kan bij PL-Line City Outfits. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen. Mary Katrantzou koop je onder andere online bij Luisa Via Roma.

 

Mary_Katrantzou

Modellen in de SS 2013 collectie van Mary Katrantzou.

Foto boven: drie items uit de Mary Katrantzou x Current/Elliott collectie.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *