Maastricht magazine >
fashiontips

Met Javier en Joseph bij U2 in Londen

Met Javier en Joseph bij U2 in Londen

Hoe gaaf kan het zijn?! Me a lucky girl. Bij het concert van U2 in Londen. Met… jawel, Javier Bardem. Zo happy. Zo’n fijne week. En dan als afsluiting het concert van U2. On top of it the after party. Me so happy!

Artikel begint onder de advertentie

Londen zo fijn! Momenten van ontspanning. Eten. Shopje. Spelletjes. Ter voorbereiding op bezoek aan Spectre in de Olympic Studios (je weet wel, waar o.a. de Rolling Stones hun muziek hebben opgenomen) avondje thuis Skyfall kijken. Om er in te komen, zeg maar. En dat wordt beloond! Want op de laatste avond in Londen sta ik met de slechterik uit Skyfall, Javier Bardem, bij U2 te springen. En niet zo’n beetje. Die man heeft het uit zijn dak gaan uitgevonden.

Concert van U2 in mijn hart. Wat een geweldige mix van oude en nieuwe muziek. De techniek versterkt de sfeer. En ondertussen geniet ik van het verschil met Nederland in de dynamiek. Andere cultuur, andere vibes. Gaaf!

En dan on top of it, alsof het niet al een droomweek en geweldige avond is, de after party. Natuurlijk met Javier Bardem, de jongens van U2 en heel veel andere celebs. Mijn arm is ondertussen blauw van het knijpen. Oog in oog met Mick Jagger. Wat een uitstraling, wat een rust, wat een power. Ik was me er niet van mijn bewust, maar hij is mijn absolute muziekheld!

En dat alles in mijn Joseph. Je weet wel, de jas die ik onlangs op het feestje van Stylesuite pastte. Wie mij een beetje kent, had het kunnen verwachten. De jas is mine. Leek me de ultieme altijd goed jas. En dat heeft de jas bewezen. In Amsterdam, tijdens afspraak voor vertrek naar Londen, de eerste complimenten. In Londen lijkt Joseph tijdens dagje shoppen en bezoek Ai Weiwei tentoonstelling perfecte city friend. En ook concert van U2 en de after part die deels in een Halloween setting buiten plaatsvindt, ben ik blij met Joseph. Als ik zou moeten kiezen tussen Javier Bardem en Joseph? Wat denk je zelf?! Wake up!

Ook lezen

Wil jij ook zo’n party crash Joseph jas? Je koopt Joseph bij Stylesuite in Maastricht.

Foto boven met de Javier Bardem: terwijl ik de telefoon vasthoudt, maakt hij de #selfie

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *