Maastricht magazine >
fashion

Metallic van Burberry Prorsum

Metallic van Burberry Prorsum

Zijn de feestdagen voor jou de perfecte aanleiding om je weer eens van top tot teen in schitterend zilver of oogverblindend goud te hullen? Dan is Christopher Bailey deze zomer je fashionheld. Hij neemt de metallic trend, die ieder jaar in december terug komt, mee de zomer in. Edelmetaal verruil je voor opvallende kleuren als roze, paars en geel. Moet ik toegeven dat ik de stukken niet des Burberry’s vind, zorgen ze wel voor de nodige afwisseling tussen alle beige trenchcoats die we maar al te goed kennen.

Artikel begint onder de advertentie

Mijn persoonlijke favoriet is een gelamineerd bloesje van katoen. Leuk op jeans, maar ook perfect om je zakelijke pak net dat beetje extra oomph te geven. Daarnaast staat de zeegroene jas van leer met blauwe mouwen op mijn verlanglijstje. Dit item heeft het perfcte glansgehalte. De supershiny modelletjes vind ik namelijk net iets te veel op goedkope snoepwikkels lijken.

Burberry_SS2013_bloesje Burberry_trench_SS2013 Buberry_SS2013_cape

Een metallic trench net iets too much voor je? Dan zijn er altijd nog accessoires met shiny details die je als eyecatcher kunt inzetten. Of een kleine cape in zilver. Capes vind je in deze collectie in overvloed, van kort tot lang. Een key item voor aankomend seizoen.

Burberry_SS2013_tas Burberry_SS2013_tas_paars Burberry_SS2013_shoes

Foto boven: Clara Delevigne en Edie Campbell showen hun metallic trenchcoat samen met Romeo Beckham.

Burberry Prorsum shop je onder andere online bij Luisaviaroma.com. En euh… laat vooral je man geen metallic item uit de herencollectie aanschaffen, want wat voor ons een do is, is in dit geval voor heren een don’t!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *