Maastricht magazine >
fashiontips

Meteen al een parka Teym compliment

Dol op winterse kou, maar ik haat het om het koud te hebben. Best lastig voor een koukleum. En precies dat maakt mijn nieuwe parka meteen al mijn bestie. Daar komt bij dat ik de groene parka nog geen 5 minuten aan heb en het eerste compliment al in de pocket. Bovendien spreekt het me aan dat Teym een Nederlands merk is.

Artikel begint onder de advertentie

Het was het streven van Teym oprichtster Maxime Cartens om de perfecte parka te ontwerpen. Dat is haar gelukt. Ik heb de jas nog niet aan of ik weet dat dit mijn winter favoriet is. Dat wordt bevestigd wanneer ik mijn handen in mijn zakken stop. Hoera, ze zitten niet alleen op de juiste hoogte, maar mijn handen passen er ook nog in. Dat heb ik weleens anders meegemaakt.

De jas is zelfs zo warm dat ik mijn hondjes niet aanmoedig om op te schieten. Voor de kou naar binnen vluchten, hoeft niet meer. Het maakt de parka de ideale hondenuitlaatjas. En zo’n jas is geen overbodige luxe. De vorige keer dat ik dit over een hondenuitlaatjas schreef, kreeg ik de hele anti-bont maffia over me heen. Maar die kunnen tevreden zijn, want in de parka van Teym zit geen greintje beest verwerkt. Sterker nog, het merk streeft eerlijke productie na. En wie denkt dat ik met deze jas enkel de bandieten uitlaat, heeft het mis.

Van mij mag die winter nog wel even blijven. Wil jij de winter ook met zo’n warme, waterresitant parka van Teym trotseren? Je shopt jouw parka online.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *