Maastricht magazine >
fashion

Mi Moneda & Cupcakes

Mi Moneda & Cupcakes

Als liefhebber van sieraden is je ongetwijfeld opgevallen dat lange kettingen helemaal ‘hot’ zijn deze zomer. Het is dan ook het ideale sieraad om je stijl nog iets meer kracht bij te zetten.

Het sieraad voor zomer 2010 is Mi Moneda, Spaans voor ‘mijn muntje’ en favoriet bij menig BN-er. Yolanthe en Sylvie zijn al diverse keren gezien met deze muntjesketting. De ketting past bij iedere outfit en dat is waar het Mi Moneda om gaat. De basiscollectie bestaat uit verwisselbare munten die aan twee kanten bedrukt zijn met afbeelding of tekst: een spirituele Buddha, een oude Romeinse munt of zon, ster of parel, maar ook ontwerp je een eigen munt en wordt deze voor je gemaakt. Opengewerkt met diepte of in mooie parelmoerkleuren krijg je je eigen muntje, verwerkt in een bijzonder sieraad.

Artikel begint onder de advertentie

Wil je nou een type ketting die niet voor de hand ligt, kijk dan eens naar kettingen met een bijzondere hanger. Zo is er een ‘lekkere’ kettinghanger in de vorm van een cupcakeje. Love to have, want sinds het cupcake-tasje uit Sex and the City is alles wat met cupcakes te maken heeft erg fashionable.

Bibi van Nina’s Boutique in Maastricht vertelt je graag over alle muntjes-matchmogelijkheden. Ook kant-en-klare muntjeskettingen vind je er. De cupcake-kettingen vind je online bij Topvintage.

Cupcake ketting

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *