Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam in Dubai: Disney voor volwassenen

Miriam in Dubai: Disney voor volwassenen

De kerstdagen zijn weer voorbij, zo ook mijn vakantie in Dubai. Dit jaar heb ik samen met familie Kerst in Dubai gevierd. Een witte Kerst op het strand. Geen sneeuw, wel wit zand.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam55

Comfortabele, stylisch reiskleding

De vakantie begint zodra ik de auto stap richting het vliegveld. Reizen in stijl betekent voor mij vrolijke kleding die comfortabel zit. Geen riem, geen veterschoenen, geen catsuit, geen strakke kleding, maar wel extra lagen. Reizen zonder gedoe. Mijn suit is van Vince. Doordat de top en broek uit twee aparte stukken bestaat, is dit pak reisproof. Mijn Gucci sjaal beschermt me tegen de airco. Mijn jasje van H&M is mijn deken. Bye bye home, hello Dubai!

Miriam244

Witte stranden met Kerst!

Met Kerst weg? Weg van je familie, je huis, je kerstboom? Tot 10 jaar geleden gaf het me een schuldgevoel, nu weet ik beter. Met Kerst weg is geweldig! Thuis hebben we al Kerst gevierd met de rest van de familie. In Dubai vieren we Kerst op z’n mooist met het gezin. Christmas and holidays feelings in one package! Samen op het strand onder de sterrenhemel. Vanaf het terras van de hotelkamer geniet ik van het uitzicht. De zon, de zee, het strand en dit alles met kerstmuziek op de achtergrond. This is magic! Snel de reiskleding uit en strandkleding aan. Met mijn grote strandtas van Twin-Set en mijn slippers van Uzurii huppel ik over het strand. Jingle bells, jingle bells!

Miriam343

Zie ook eerdere blogje studs on my Valentino’s

Disney voor volwassen!

Dubai is Disney World voor volwassen. Je kijkt je ogen uit! There is luxury everywhere en genoeg te doen. De woestijn in met jeeps, naar het adventure park, een boot huren, de stad ontdekken. De architectuur van de gebouwen is het einde. En wat ga ik doen? Uitrusten en genieten van mijn gezin. Quality time! Overdag het strand en ’s avonds heerlijk uiteten, zoals op heilige nacht dineren bij Buddha-Bar. Op eerste kerstdag een verrassing van de kinderen: een brunch in het Atlantis Hotel. Dit hotel is mega groot en bevindt zich op het puntje van de Palm. De Palm is een eiland met de vorm van een palmboom. In de lobby van het hotel een waanzinnig aquarium. Het is een sprookje, een attractie voor volwassenen. De kleine zeermeermin zit er net niet in! Disney World for adults!

Miriam420

Magic Dubai in magic dress

In Dubai heeft ieder hotel wel iets van magic. De behulpzaamheid, de gastvrijheid, is geweldig. Deze Kerst hoef ik niet te zorgen, er wordt voor mij gezorgd. Bij de entree staat een tafel met erop een groot huis van snoep. Naast dit candy house staan ook bussen met snoep. Ze worden steeds bijgevuld. Dit is pas thuiskomen voor mij. Thuis wachten ook altijd de dropjes op mij. Ook ’s avonds laat! Mijn stralende jurk past bij de sfeer van Dubai. Deze pracht jurk heeft witte en gouden pailletten. Je wrijft over deze jurk en de magic verandert de pailletten van wit naar goud. This dress is magic, just like Dubai!

Dubai is glamour and glitter!
But home is always the best!
Wish you all a bright New Year’s Eve!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *