Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Fake, fun of faux fur

Miriam’s Thursday: Fake, fun of faux fur

Fake, fun of faux fur, we houden er allemaal van. Geen echt bont, maar wel zo zacht als een berenvelletje. Fake fur is ook deze winter een musthave. Mijn Marc Cain jas zorgt voor een ijsbeer-look. Een fashionable ijsbeertje.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam251

Fake fur is fun and fashionable

Fake fur is fun! Waarom? Er zijn al fake fur jasjes voor 20 euro. De fake fur jassen zijn in tegenstelling tot de real thing licht en bovendien in alle kleuren te vinden. Behalve kleur is er ook volop keuze in lengte van de haren, krullend of stijl. Deze harige jassen zijn absoluut fashionable. Een tip als je nog geen fun coat hebt, koop je funny coat oversized. Faux fur is niet altijd warm genoeg en zo kan er nog een trui onder. Bovendien is oversized fun en fashionable!

Miriam350

Marc Cain en fake fur

Marc Cain heeft elk seizoen fake fur items in haar collectie. Zomer en winter sta ik te watertanden als ik langs de rekken loop. Ze hangen er in alle soorten en maten. Deze winter heb ik gekozen voor een witte fake fur jas van Marc Cain. Dat betekent kwaliteit en design. Mijn jas heeft een geweldige pasvorm en is makkelijk te combineren. De witte haren vallen op, maar gelukkig heb ik andere winterjassen die minder opvallend zijn. Ik ben dolblij met mijn Marc Cain fake fur coat.

Miriam426

Wit op wit!

Wit op wit, een combinatie die ook in de winter kan. Je ziet deze stijl in de bladen en vandaag is dit mijn stijl. De witte broek is van Dolce & Gabbana. Het is een boot-cut model. Mijn witte creatie maakt me vrolijk. Daar hoort een vrolijk kapsel bij. Ik ga voor een staartje boven op mijn hoofd. Het staartje springt van links naar rechts als ik beweeg, wat een plezier. Over mijn witte t-shirt trek een een blauwe sweater van See by Chloé. De blauwe schoenen van Pollini geven net het vrouwelijke tintje. De afwijkende kleur van mijn Prada tas maakt het geheel very classy. De camel kleur van de tas zit ook een beetje in mijn zonnebril van Jimmy Choo. Mijn ijsbeer-look is ready to go. Zo’n fashionable ijsbeer look vind je niet op de Noordpool, maar wel in Limburg!

Fake fur, I love you!
Polar bear, I love you too!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Marc Cain.

Meer faux fur op LovestoHave.com

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *