Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: In brushed COS rok

Miriam’s Thursday: In brushed COS rok

Mijn COS shopping bag uit Antwerpen is nu leeg. Dit is het laatste item en het meest verassende stuk dat ik Antwerpen kocht.  Deze trendy rok is alles waar COS voor staat, kwaliteit en high-end design! De rok valt om mij heen, wat een genot. My skirt-day today, like Joy’s skirt-day (rock Designer Remix)! Just different!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam242

Brushed wool skirt!

Mijn rok is van wol, een brushed wool skirt. Bij het scrollen op Instagram zie je deze trendy rokken vaker. Voor het eerst zie ik deze rok life bij COS. Yesss, staat mij dit model? Is deze rok niet te trendy? De Burgundy kleur is goed, maar de verschillende lengtes?! Ik ben zo benieuwd! De stijve stof valt confortabel om mij heen . Ik rits mijn rok dicht. Ik loop het pashokje uit en zie mijn nieuwe fashionable rok. Deze transformatie is uniek. This is fashion!

Aan de slag en combineren maar

Je kleding combineren gaat meestal makkelijk. Je eigen kleding ken je als geen ander. Met nieuwe kleding is dat anders. Zo ook met mijn nieuwe rok. Deze trendy rok kan klassiek en sportief gecombineerd worden. Stel jezelf altijd de vraag: ‘Welke stijl kies ik vandaag?’ Heb je een keuze gemaakt dan rollen meestal de kleren al uit je kast! Ik ga vandaag voor classy! Mijn Prada schoenen en de bloes van Patrizia Pepe rollen uit de kast. Ze volgen mijn look. De look is geslaagd. De nieuwe rok is mijn topper deze winter! Say hello to my new lover!

Front-row glitters voor extra twist en happiness

Mijn combinatie is chic, maar sober. Sober is ook een manier om jezelf te profileren. Deze look ga ik toch doorbreken. Ik ga mijn front-row look opfleuren. Helaas kun je mijn kettingen tellen en is de keuze daarom niet groot. Toch heb een ketting met stenen gevonden, gelukkig! De ketting van Hennes & Mauritz laat mijn front-row glitteren. All what glitters makes me happy!

Miriam418

Mama tas MCM doet ook mee

Mijn ‘mama tas’, zoals mijn dochter de MCM tas noemt is weer in de race (zie ook eerdere blogje Givenchy boots en mama tas). Ze zegt: ‘Mama draag je nog altijd die zwarte tas?’ Deze tas is onverwoestbaar en past overal bij. Ik kan eigenlijk niet zonder deze tas. Kan een andere tas deze tas vervangen? Sorry sorry, next time I choose another one! Mijn furry friend maakt mijn tas meer van nu! Ga voor een speeltje aan je tas en je oude tas wordt weer je toppertje!

Miriam141

Who rules the world?
your skirt?
your furry friend?
your bling bling?
your vintage bag?
it’s your combination that rules the world, you rule the world!

Eerdere COS aankopen van Miriam op LovestoHave.com

En de leren Designers Remix rock it rok van Joy

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *