Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: In Moncler aan zee

Miriam’s Thursday: In Moncler aan zee

Geen carnaval, maar uitwaaien aan zee. Dat uitwaaien doe ik in mijn nieuwe Moncler jas. Speciaal gekocht voor winterse stranddagen. Het regent en stormt. Dat betekent een ware vuurdoop voor mijn jas. Ondanks de kou, lach ik nog steeds! Moncler heeft de test doorstaan. Jij mag vaker mee naar zee.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam250

Carnaval overleef ik niet, weer en wind wel

Moncler staat bekend om haar technologische innovatie. Voor de warmte is mijn jas gevuld met ganzendons. Door een optimale verwerking met overige materialen is de jas water- en winddicht. Natuurlijk weet ik dit en om die redenen heb ik ook gekozen voor een Moncler jas. Toch nog even afwachten! Op mijn eerste dag aan zee volgen storm en regen elkaar op. Gevlucht voor de carnaval en nu dit… Mijn benen zijn koud en nat, maar de rest super warm. Deze jas is vederlicht en helpt me de barre weersomstandigheden te trotseren. Ik ben in love with Moncler.

Miriam349

Van slaapzak warm naar modieus met Moncler

Moncler is van oorsprong Frans en dankt de naam aan de afkorting van Monestierde-Clermont, een bergdorpje bij de stad Grenoble. Daar is het bedrijf in 1952 begonnen met het maken van slaapzakken en werkkleding voor in de kou. Na het ontwerpen van bergkleding en wintersportkleding is het grote succes in de jaren tachtig gekomen. In de jaren tachtig is het Moncler jack in de handen van een Italiaanse modeontwerper gekomen. Zo is het sportkledingmagazijn naar de werkvloer van modewinkels verhuisd. Moncler heeft door bontrandjes, satijn en knopen nu een modieuze uitstraling gekregen. (Zie ook geschiedenis Moncler.)

Moncler is fashion

Mijn jas is niet alleen warm, wind- en waterdicht. It’s fashion! Dit ontwerp is het modebeeld van nu. Een modieuze jas die gepresenteerd is op de fashion modeshows in Parijs. Aan mijn jas zitten verschillende soorten stof, knopen, lussen, zakken, kraag en muts. Mijn muts is afritsbaar, huge en blijft op z’n plek. De muts van mijn vorige winterjas viel naar achteren, deze blijft zitten en kan ik met elastiek en stoppers vastzetten. Het roesjes onderaan mijn jas is top-fashion. Moncler, you’re the one and only for me.

Miriam425

Met een twist of Miriam

Een beetje van ‘dit’ en een beetje van ‘dat’ kan er altijd nog bij. Just to make it me, to make it Miriam. Zoals mijn sjaal van Gucci, zonnebril van Dior en muts. De legging van Balenciaga geeft de jas de ruimte om te stralen. De laarzen van Gucci zijn een must in het rulle zand. Och, daar kan de crossover bag van Louis Vuitton nog bij. Just pimp that beach met een lading fashion allure!

Allure, fashion and me!

Scroll naar benenden voor verkoopadressen van Moncler.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *