Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: midi rok trend

Miriam’s Thursday: midi rok trend

Mijn favoriet: de midi rok. Perfect voor mijn figuur, alleen nog wat langere benen aub! De midi rok is vrouwelijk en populair in de 40’er en 70’er jaren. We still love this skirt anno 2015! Mijn rok van de Zara krijgt karakter door de lengte. Hij zwiert en ik voel me een beetje Janine van GTST. Zij is immers vaak te zien in mijn favoriet: de midi skirt! Trend 2015!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam112

Trendy is de midi rok zeker deze zomer. Er zijn genoeg mogelijkheden om te combineren. Zoals een bloes, t-shirt of top. Ik match mijn midi bloemetjes rok met een wijdvallend t-shirt van COS.

De rok en t-shirt zijn zo comfortabel, geweldig! Er knelt niets en heerlijk luchtig. Laat de wind maar waaien, my skirt loves it. One style of skirt!

Miriam211

Maar mijn midi rok verdient meer. Ga ik nog eens voor een ketting? Eigenlijk ben ik niet zo van de kettingen, maar deze vind ik amazing. Roberto Cavalli maakt een combinatie van bloemetjes (blauw en wit) met een goudkleurige ketting. De ketting hangt wat zwaar, maar wie mooi wilt zijn moet af en toe een beetje “pijn” lijden.

Bij de historie van de midi rok horen ook pumps. Maar deze moeten dan wel een punt hebben. Mijn pumps van Miu Miu hebben dit. De heels van deze schoenen zijn niet zo hoog en hebben een riempje. Alles is luchtig, zelfs deze pumps.

Miriam46

Deze classic look maken we af met mijn zonnebril van Therow. De sunglasses zijn afgewerkt met een goldlook net zoals de tas van Dolce and Gabanna! En die Elle! Ja dier slaat nu eenmaal naadloos aan bij fashion en dus bij de midi skirt.

Midi is trendy, go for it! Mijn looks dagelijks volgen? Dat kan via Instagram. Klik hier voor mijn eerdere donderdagen op LovestoHave.com.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *