Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: My faux fur vest

Miriam’s Thursday: My faux fur vest

Het is herfst! Daar hoort een vest bij. Een nieuw vest heb ik gevonden en het is een toppertje. Vorige herfst wilde al ik graag zo’n bontje, maar toen was ik te laat. Nu weet ik beter, als ik een faux fur vest tegenkom… grijp ik mijn kans.

Artikel begint onder de advertentie

Zoals elk seizoen oriënteer ik me en loop dan mijn favoriete kleding winkels binnen. Ik raak geïnspireerd en langzamerhand kom ik erin. Mijn gedachte gaat uit naar dat bewuste makkelijke vest, waar iedereen mee loopt. Behalve ik! Al die jonge meiden hebben zo’n nonchalant cardigan ding. Dat kan toch niet moeilijk zijn?

Miriam230

Als ik voor een kledingstuk ga shoppen, zoals nu voor mijn faux fur vest, ken ik no stress. In een oogopslag zie ik of er een toppertje bijzit. Zoals nu, bij de Zara. I got it! Deze faux fur is blauw van kleur. Ik trek hem aan en denk: ‘Jij bent van mij!’ Zo zacht en losjes voelt dit toppertje aan. Dit bontje schiet je aan en gooi je ook makkelijk in een hoek. Niet te geloven, er zit ook nog een sluiting aan. Toch wel makkelijk. This is so portable!

I love blue!! Dus het is niet moeilijk om een leuke combi voor mijn nieuwe, blauwe bontje te zoeken. Ik kan toch geen blauwtje lopen in my fashion worldl?! Geen moeite om tot een fashion match te komen. Perfect match is mijn Vince set. De blouse en broek zijn van zijden. Draag ik de blouse en broek samen wordt het een jumpsuit. Ook leuk is het om de pants en blouse apart te combineren met een ander item. The pattern is gorgeous!

Miriam328

Als we deze fashion race voor comfortabel gaan, dan horen mijn Ash schoenen er ook bij. De zolen van de Ash shoes zijn zo zacht als het vest. Je weet niet wat je overkomt als je hierop loopt. Met mijn oude, vintage MCM tas in mijn hand voel ik me helemaal op mijn gemak. De Ray-Ban zonnebril doet het ook goed.

Hallo faux fur world! Today is comfort my best friend!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *