Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Paper bag skirt

Miriam’s Thursday: Paper bag skirt

Miriam431

Wear your high-waist skirt like a pro

Vorige zomer heb ik mijn paper bag skirt gekocht bij COS. COS is een van mijn favoriete winkelketens (zie COS Antwerpen). Mijn COS rokje is afgelopen zomer niet uit de kledingkast gekomen. Geen idee hoe ik dit rokje toen moest combineren. Na het spotten van dit mode item in de magazines, ontdek ik hoe makkelijk deze stijl is. Je kunt alle bovenstukken erop combineren, maar draag ze dan wel in de rok. Draag je bovenstuk in de high-waist rok of broek en ‘be a pro’ deze zomer!

Miriam256

Flattering paper bag style

Deze stijl is flatterend. Misschien denk jij er wel anders over en verwacht je dat de high-waist style niet bij jou past. Dit mode item zal je echter verrassen. Jij kunt flaneren in deze stijl. je kunt jouw paper bag rok of broek combineren met een wijde of getailleerde blouse, longsleeves top, dikke of dunne trui, coltrui of top. Je kunt elke jas bij deze look combineren. De jassen mogen kort, lang, stoer, chic, smal of getailleerd zijn. Schoenen zijn ook geen probleem. Zoek je favoriete paar en maak een keuze. Ga je voor een plat, hoog, stoer, chic of een fashion model, deze look laat alles toe. How easy?! 

Miriam355

My choice

Mijn look oogt fris en past bij de lente. De winterkleding wordt nu saai en voor de zomerkleding is het nog te koud. Met mijn paper bag skirt van COS ben ik nu hot. Met de riem van dezelfde katoenen stof als de rok maak ik een knoop en mijn rok zit vast. Ik kan ook kiezen voor een leren riem, maar ik vind de lange slierten van de stoffen riem wel wat hebben. De strepen trui van Hennes & Mauritz gaat in de rok en dat maakt de look stoer en fashionable. De laarsjes van Rick Owens kunnen er nu ook bij. De zwarte panty’s van Wolford houden me warm. Ik pak weer eens het leren jasje van Donna Karan New York uit de kast. Beste keuze ooit deze aankoop. My favourite bag van Louis Vuitton gaat crossover and my choice is ready!

Be a pro
And wear
A paper bag skirt or pants

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *