Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Shine in metallic

Miriam’s Thursday: Shine in metallic

Eén van de fashion trends is de metallic look. Ik heb het helemaal gehad met de regendruppels en grijze dagen. Vandaag ga ik schijnen in mijn metallic blouse. Mijn goudkleurige blouse gaat de grijze dagen doorbreken. Geeft mij de goudgloed die ik nodig heb. You are my sunshine today!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam429

Let’s go back in time met metallic!

Metallic fashion werd gedragen in 60’er jaren en kwam terug in jurken en handtassen. In de jaren 90 maakte de metallic look een groots comeback door Madonna. De metallic bustiers, catsuits en strakke jurken hadden toen een verblindend effect. In 2014 werd deze trend weer gespot op de catwalk. Modehuizen zoals Lanvin, Saint Laurent en Gucci lieten deze trend opnieuw schitteren.

Miriam153

Figuur tips!

Metallic accentueert! Mijn tip is dan ook dat je zodra je metallic draagt, de nadruk legt op de plekken die je wilt laten zien. Mijn bovenlichaam is smal dus hier kan ik mijn blouse laten schitteren. Is je bovenlichaam breder leg dan de nadruk op een onderstuk. Play with metallic, but keep it calm!

Super shine met Faith Connexion!

Mijn shirt van Faith Connexion is super trendy! Once upon a time droeg men een metallic item met feestdagen (going-out-look). Nu draag ik mijn Faith Connexion op een doordeweekse dag, de donderdag. Zo draagbaar is de metallic look geworden. Mijn metallized loose shirt is een oversized model. Dit is echt niet te overzien! Hoe oversized kan een blouse zijn? Na 10x vragen in de shop of de blouse toch niet een paar maatjes te groot is, ben ik toch voor mijn Faith Connexion gevallen. De textuur van de blouse is heel fijntjes geweven en dun. Tijdens de fotoshoot blaast de wind de top naar alle kanten. De meeste foto’s zien er ook een beetje vreemd uit, alsof ik ga vliegen. Gelukkig hebben mijn goudstuk en ik het overleefd. Happy shining with my goldy!

Be calm!

Mijn look maken we rustig af, be calm. Geen toeters en bellen! De blouse vraagt alle aandacht en dat laten we zo. De zwierige look van de blouse vind je terug in de broek van See By Chloé. Mijn outfit vraagt om hakken. De boots van de Zara passen er perfect bij, dezelfde shiny look! De blauwe Céline tas past weer bij de blauwe broek. De gouden ketting en de gouden zonnebril van Gucci horen bij de ‘goldy look’. Mijn ‘goldy look’ is in balans en ik ook. Totally calm!

Miriam254

Durf jij shined de straat op?
Shine today!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Faith Connexion.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *