Maastricht magazine >
fashiontips

Miriam’s Thursday: Trui in je maxi skirt

Miriam’s Thursday: Trui in je maxi skirt

Niet alleen in de zomer, maar ook deze winter blijft de maxi skirt de trend. Heeft jouw maxi rok prints en vrolijke kleurtjes in de zon, in de winter ligt de nadruk op donkere tinten, rijke edelsteen kleuren en winterse prints. Mijn vintage maxi rok van Toni Gard is zwart en hot.

Artikel begint onder de advertentie

Gala rok wordt casual outfit

Mijn maxi rok heeft heel wat feestje doorstaan. Alleen vind ik deze maxi skirt als party rok niet meer hot. Ik wil mijn rok nu anders gaan dragen en een tweede leven geven. Ga ik voor stoer of vrouwelijk? In ieder geval ga ik mijn rok in de toekomst multi dragen. Steeds anders voor verschillende gelegenheden. Nu ga ik voor casual chic!

Miriam243

Maxi past iedereen

Ben je lang, klein of curvy, maxi is for everybody! Heb je lange benen, ga dan voor een print of tweekleurig model. Draag je alles effen, lijk je namelijk nog langer. Je kunt de lengte ook doorbreken met een jasje. Ben je klein, dan kies je voor een effen exemplaar met een strakke v-hals trui. Opeens lijkt het of je tot in de hemel rijkt. Curvy dames gaan voor zwierige stoffen. De stoffen kunnen beter effen donker zijn of grotere prints hebben. Alom bekend moderegeltje: zwart kleedt af en is dus altijd goed. Maxi rokken zijn er voor iedereen. Maxi loves everybody!

Miriam342

Trend 2015: trui in je broek of rok

Trui in de rok is een trend. Deze trend zie je in de bladen en is makkelijk op te volgen. Ook bij één van mijn favoriete merken, Miu Miu, zie je modellen met truien in broek of rok. Een look die verrast en scoort! Voor mij dan ook de uitdaging waard. Durf jij deze look aan? Ik heb meteen ook gekeken hoe een trui in een broek mij staat en die scoort wat mij betreft ook punten! Dus stap uit je comfort zone en probeer zelf eens hoe een trui in rok of broek jou staat.

Miriam419

Kerstkoorts

De kerstgevoelens komen langzaam tot leven. Mensen staan bij de ander stil. Huizen, straten en mensen stralen. Mijn trui straalt ook met al haar glitters. De groene trui van H&M hoort bij de Christmas fever. Evenals de oorbellen met de groene glitters. Mijn zijden maxi rok van Toni Gard heeft een second life verdient deze Kerst. Maar dan wel op een andere manier, veelzijdiger! Nu ga ik voor de Prada schoenen, maar de look kan ook stoerder. Als je stoerder wilt ga dan voor boots, korte of lange laarzen. Mijn haren moeten omhoog deze keer en wel met een diadeem. Even iets anders. Mijn rode MCM tasje is veelzijdig en kan op vier verschillende manieren gedragen worden. Als clutch, als tasje met lange of korte hengsels en als riem. Mijn tas als riem maakt de look eigenwijs en grappig. Love the Christmas fever!

Ready for Christmas?
Ready for maxi?
Try it!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *