Maastricht magazine >
fashion

Modedevies bij griep

Wanneer klam zweet en koude rillingen elkaar afwisselen, dan heb je waarschijnlijk een griepje te pakken. Naar bed en in bed blijven is het devies. Voor wie eigenwijs is, en wie is dat niet, volgt een eenvoudig advies om de dag door te komen. Want wat werkt er beter dan fashion om je goed te voelen?

Modeadvies bij griep? Dress to impress. Trek je power party jurk aan of kies voor je smashing LBD met accessoires om de aandacht van je loopneus af te leiden. Voel jij je net als ik te belabberd om leuk te doen in een jurkje of wil je toch liever iets warms aan? Kies dan voor al je favorieten in de mix & match!

Artikel begint onder de advertentie

Op het menu? Goed-bij-sneeuw Prada laarzen van Kiki Niesten uit waarschijnlijk 2003. Als sinds 1990 steeds-weer-in-mijn kast Wolford panty. Op de foto in combi met het-is-echt-waar beenwarmers. Rokje van Strenesse Amsterdam uit 2004. Mijn sweet memories twin-set van Zadig & Voltaire uit Florence. Niet te verslaan sjaal van Patrizia Pepe van Aim (AW 2011/2012) en maak-mij-blij jasje van Theyskens’ Theory van PL-Line (AW 2011/2012). Een jasje dat hoogstwaarschijnlijk net als die laarzen en dat rokje nog heel veel seizoenen mag blijven! Een jasje dat me bij de aanblik alleen al beter doet voelen!

Joy griep Joy ziek

Ziek? Enkel het pak volgesnoten zakdoekjes lijkt daarop te duiden… Ik waad me gezond en sterk in de herinneringen die ik draag.

Wat mij betreft hoef jij niet ziek te zijn om te mixen & matchen met je eigen favorieten of om blij te worden van het jasje van Theysken’s Theory van PL-Line. Scroll naar beneden voor verkoopadressen van dit label of gebruik de labelfinder rechtsboven om het verkoopadres van een ander merk te vinden.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *