Maastricht magazine >
fashion

Modefabriek kleurt feloranje

Modefabriek kleurt feloranje

De zomer is nog lang niet voorbij, maar in Amsterdam kunnen we tijdens de Modefabriek 2011 alvast een kijkje nemen tussen de spring summer collecties van 2012. Zeshonderd merken presenteren hier hun nieuwe collectie. Maar ook aanstormend talent is er te bewonderen. Aan kleur geen gebrek. Veel collecties waarvan de basics lekker neutraal zijn in beigetinten worden opgevrolijkt door oranje. Deze knalkleur domineert als blikvanger. Zoals in de collectie van Yarn Unit. Wonderschone breisels in huidtinten gecombineerd met feloranje.

Artikel begint onder de advertentie

 

Bij Margit Brandt geven een paar knaloranje stukken de collectie een boost.

Modefabriek_Margit_Brandt3

Feloranje is ook de knalkleur bij de collectie van Mads Norgaard. Dit Deense label combineert twee trends, want naast de lekkere oranje stukken komt ook het streepdessin veelvuldig voor. Zoals eerder gezien tijdens Amsterdam International Fashion Week bij SIS van Spijkers en Spijkers.

Modefabriek_Mads_Norgaard2

De combinatie van strepen en oranje zien we ook terug bij Bella Hoya, een label dat op de Modefabriek haar eerste voorjaarscollectie toont en zich richt op het maken van duurzame mode. Een fijne mix van jersey tops, vestjes en jurkjes die onderling makkelijk te combineren zijn. Het kleurenpalet bestaat uit veel naturals, fris wit en koraaloranje als signaalkleur.

Modefabriek_Bella_Hoya

Scroll naar beneden voor de verkoopadressen van Yarn Unit. Gebruik de labelfinder rechtsboven voor verkoopadressen van Margit Brandt. Mads Norgaard vind je onder andere bij Orange Bag. De winkels die Bella Hoya gaan verkopen zijn op het moment nog niet bekend.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *