Maastricht magazine >
fashion

Moncler is winterproof

Moncler is winterproof

Vorige winter spoelde er een soort Moncler-golf over Nederland. De doorgestikte jacks werden een hebbeding voor zowel de man als vrouw. Ook dit jaar zijn de jacks in trek. Zelfs zozeer dat menig modelabel zich door Moncler heeft laten inspireren om mee te liften op het succes.

Artikel begint onder de advertentie

De kleur donkerblauw is deze winter favoriet bij Moncler. Een opvallend model is het lange jack waarvan je de mouwen losjes over de schouders laat bungelen zodat de mouwen van je trui of colbert er onderuit komen.

Naast doorgestikte jacks heeft Moncler, net als vorig jaar, ook veel doorgstikte pakken in een veredelde joggingstof. Felgeel, hemelsblauw en mintgroen verlevendigen het gebruikelijke winterpalet van zwart, grijs en wit.

Ski- en thermopakken zijn van top tot teen geruit. Jacks, capuchons, broeken en zelfs handschoenen en moonboots zijn in dezelfde ruiten uitgevoerd. Ultrawarme skihandschoenen en wanten beschermen de handen tegen de kou en sluiten vaak met een riempje om de pols zodat sneeuw en kou geen kans hebben. Heren dragen aan hun voeten korte moonboots.

Bij Paul Warmer in Amstelveen, Amsterdam en Den Haag zijn de schoenen van Moncler verkrijgbaar. Bij Labels in Sittard, My Choice in Eindhoven en Players in Amsterdam, Bloemendaal, Den Haag en Utrecht vind je jacks, accessoires en meer wintersportbenodigdheden van dit fijne Italiaanse label. Azzurro kids heeft de collectie van Moncler voor kinderen.

Moncler_AW1011_012 Moncler AW2010/2011

Moncler_01 Moncler_02
Moncler_03 Moncler_04

Moncler shoes bij Paul Warmer in Amstelveen, Amsterdam en Den Haag

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *