Maastricht magazine >
fashion

Moncler x Mykita

Moncler x Mykita

Moncler staat toch met name bekend om de warme, doorgestikte jacks met dons. Het merk gaat samenwerken met luxe zonnenbrillenlabel Mykita, geliefd door celebs als Angelina Jolie. Samen lanceren ze twee zonnebrillen. Deze brillen, een hommage aan de op één na hoogste berg ter wereld (K2), zijn zoals je wel kunt raden ideaal voor de wintersport. Niet alleen fashionable maar ook bijzonder innovatief. Dankzij een speciaal poeder vormt het montuur zich door de warmte van de zon naar je gezicht. Door hem te dragen maak je dus je eigen unieke bril. Het logo van de twee merken zit verstopt in de glazen en wordt alleen zichtbaar als je er op ademt.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

De modellen, met de namen Lino en Achille, zijn slechts gedurende zes maanden verkrijgbaar. Ze zijn er in drie kleurvarianten: rood, blauw en zwart. Leuk detail is het zakje dat je bij de bril krijgt, met een duidelijke verwijzing naar de jassen van Moncler.

moncler-mykita Moncler_Mykita_hoesje1

De brillen zullen verkrijgbaar zijn in de winkels van Moncler, maar die zijn er helaas niet in Nederland. Er is echter ook de mogelijkheid om ze online te kopen. Ook nog een jas of een paar schoenen van Moncler? Scroll naar beneden voor de verkoopadressen. Gebruik de labelfinder rechtboven voor verkoopadressen van Mykita.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *