Maastricht magazine >
fashiontips

M’s: Hard to impress in gele dress

M’s: Hard to impress in gele dress

Ik draag mijn nieuwe, gele zomerjurk in de lente. Wat nu hard to impress in een gele dress? Is een zomerjurk in de lente koud? Welnee, dit moet je doen. Dit is zo hot. Ik trek mijn blouse aan onder mijn jurk en ik ben ‘totally impressed’. Wie zegt er nu nog dat geel een moeilijke kleur is?

Artikel begint onder de advertentie

Miriam263

Met mijn dochter bij de H&M in Antwerpen!

Mijn nieuwe aanwinst is deze gele jurk van de H&M. Mijn gehaakte jurk heb ik samen met mijn dochter in Antwerpen gekocht. Rachelle en ik zijn een dag en nacht in Antwerpen geweest. Zo leuk met mijn dochter die inmiddels 28 jaar oud is. Hoe ouder ze wordt, hoe mooier ze is. Geen tiener meer die onrustig is, maar een tevreden volwassen mens. Zo gezellig om dit weekend met haar te zijn. Geen ballast, alleen kletsen en shoppen. Met ons shopgedrag zijn we blijven steken bij de H&M. De H&M van Antwerpen heeft een mega collectie. Dit maakt altijd indruk op ons. Beiden worden we opgeslurpt door de mode en onze wegen scheiden van elkaar. We zien elkaar weer bij de paskamers met een stapel gekleurde kledingstukken op onze armen. Een paskamertje naast elkaar zou wel heel leuk zijn, maar de drukte laat dit niet toe. Tegenover elkaar lukt wel, ook goed. We hebben plezier en tutten een eind weg. Zo leuk dat iedereen deze ‘fashionworld’ kan beleven bij de H&M. Rachelle en ik zijn geslaagd en trots op onze keuzes. Thanks H&M Antwerpen, voor je prachtige collectie!

Miriam362

Hoe combineer je een summer dress in spring

De fashion wereld is zo creatief en laat de mode steeds anders zien. Zo ook met de zomerjurkjes. Ik draag mijn zomerjurk in de lente. Totally out of the box! Ik draag mijn blouse van See by Chloé onder mijn jurk en mijn look is anders. Mijn jurk is nu draagbaar en niet te koud of te bloot. In plaats van een blouse kun je ook kiezen voor een t-shirt, koltrui, singlet, blouse met lange mouwen of een sweater. Hoe groffer het onderkledingstuk, hoe stoerder de look. Mijn look kun je ook combineren met jassen of vesten. Zo blijf je warm en op en top fashionable. De look kan sportiever met sneakers of laarsjes en de sokken mogen zichtbaar zijn. ‘Summer dress in spring’ is geen probleem. Geen panty’s onder je jurk, maar andere creatieve looks om warm te blijven. Amazing!

Miriam437

Yellow and me!

‘Geel is een moeilijke kleur.’ Met deze uitspraak ben ik opgegroeid. Toch heeft de mode deze uitspraak de rug gekeerd. Geel is fashion. Geel wordt gecombineerd met bijna alle kleuren. Deze zomer is de combinatie nude en yellow helemaal in. De kleur van mijn onderjurk is ook nude. Prachtig deze kleuren combinatie. Mijn bloes van See by Chloé doet het goed erbij. De jurk wordt nu nog romantischer. De schoenen van Sergio Rossi en mijn Chanel tas zijn ook zacht van kleur. Ik voel me helemaal top in deze creatie. Ik volg de mode elke dag via Instagram, emails, Facebook en bladen. Ik verzamel deze looks in mijn gedachte en maak zo mijn eigen creaties. Mijn gele-nude creatie maakt me trots. Ik hoop dat ik jullie kan blijven inspireren tot nieuwe creaties. Dat zou mij nog trotser maken. Ga ‘out of the box’ en draag je zomer jurk nu.

Summer dress in spring
Dat wordt vast jou ding!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *