Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Go-to-black zomer dress

M’s Thursday: Go-to-black zomer dress

Dressing-up in de zomer is niet altijd even makkelijk. Hoezo? Er zit een addertje onder het gras. In de zomer draag je namelijk geen jas die je look verbergt of afmaakt. Go easy! Take your Go-To-Black dress and be great! Zelfs zonder die jas!

Artikel begint onder de advertentie

Miriam366

Easy look, coat look!

Ons land is toch wel een regenland. Deze week blijft het maar regen. De zon zit achter de wolken. Dus onze regenjassen komen te voorschijn. Best makkelijk zo’n regenjas. Onder een regenjas kun je elke look verstoppen. So easy! Iedereen kent die momenten van even snel dit of dat doen. Geen probleem, je trekt snel je jas aan en je hebt de perfecte streetstyle look. Niemand ziet wat eronder zit!

Miriam441

Summer-look is not easy!

In de zomer is er geen jas die je look verbergt. Nu word je afgerekend op je kleding keuze. There is no huge coat to cover up with each day! Elke dag de juiste keuze maken. Business look, sporty look, classy look or looking cool, it’s your choice. Met een tank top en een kort denim broekje ga je niet naar het werk. In een beach look ga je niet shoppen. Er is echter een zomerse look die te makkelijk is. Dat is your Go-To-Black dress.

Miriam268

Many ways to wear your Go-To-Black dress

De little black dress (LBD) kent iedereen. Het zwarte jurkje kun je op verschillende manieren gedragen. Draag je LBD stoer met platte boots, zakelijk met loafers of hakken, sportief met sneakers of vrijetijds met slippers. Zo makkelijk om een zwart jurkje te hebben. Zoveel manieren om je jurkje elke keer weer te dragen. Zit je weereens in de modus van wat-moet-ik-aan-vandaag? Take your Go-To-Black dress.

Lady’s wear black

Volwassen ben ik, dus ik draag zwart. Zwart is elegant en makkelijk. Deze look wordt nog eleganter met hakken. Toch kies ik voor sneakers en maak zo mijn look toegankelijker. Deze sneakers zijn mijn favorite Air Max Nike sneakers. Jullie hebben ze al vaker gezien. Ik gooi ze altijd in de wasmachine en ze komen er weer als nieuw uit. Dus het zijn nog altijd dezelfde, hihihi! Mijn zwarte jurk is van La Fée Maraboutée. Een ‘old one’, maar deze jurk doet het nog altijd goed. De off-schoulder look is helemaal in, dus mijn vintage jurkje ook. Mijn sportieve tas van MCM draag ik om mijn heupen. Helemaal terug van weggeweest zijn ook de kleine sjaaltjes . Dus mijn Burberry sjaaltje mag ook weer meedoen. Mijn Céline zonnebril is ook een bekende voor jullie. My Go-To-Black dress heeft een nieuwe stijl gekregen, helemaal top.

Make your dress
a Go-To-Black dress!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *