Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Harige COS trui, alias jurk

M’s Thursday: Harige COS trui, alias jurk

Mijn harige jurk, alias trui, is het derde kledingstuk uit mijn shoppingbag van Antwerpen. Wanneer wordt het nu koud? Ik wil mijn nieuwe jurk van COS aan! Ik kan niet meer wachten. Worden mijn warme, wollige, grijze trui en ik vandaag vriendjes?

Artikel begint onder de advertentie

Mijn harig, zacht monstertje

Eindelijk! Vandaag kies ik voor mijn nieuwe, dikke, gebreide trui van COS. Misschien is het vandaag niet koud genoeg, toch ga ik ervoor. Mijn grijze trui is niet alleen warm, maar ook harig en zacht. Na het doorpassen in Antwerpen leek ik net een schaap. Samen met de verkoopster heel wat haren van me afgeveegd. Ondanks het verharen, heb ik het warme, grijze monstertje gekocht. Ik ga dit harig probleempje aanpakken. Thuis berg ik mijn harige trui, weg van andere kledingstukken, op in een tas in de kast. Zo’n trui moet je niet gaan mengen met andere stukken in je kast. Vandaag pak ik mijn harig, monster vriendje uit de tas. Zo, jou ga ik vandaag matchen!

Miriam239

COS ‘Collection of Style’

COS heeft een kledingstijl waar ik in geloof; een high-end design en goede kwaliteit voor een schappelijke prijs. Mijn trui heeft stijl. Een XL trui met vorm. De mouwen en schouders zijn passend. De trui is iets getailleerd en wijd van onder. Door de lengte kan mijn stijlvorme trui ook als jurk gedragen worden. Today is dressday!

Miriam338

Dress-up!

Het monstertje match ik met een panty van COS. Ook een aanrader! Ondertussen vliegen de pluisjes om mij heen en ik voel me warm worden. Ik blaas en puf, terwijl mijn ogen knipperen door de pluisjes. Je hebt er wat voor over, Miriam. Keep on going! Het leren jack van Donna Karan gaat er makkelijk overheen, alsof ik het nog niet warm genoeg heb in die trui… Dat mijn leren jack zo makkelijk matcht, komt door de passende vormen van de sweater. De extra lange mouwen van de trui zie je onder het jacket uit komen. Fashionable! De stoere boots van Givenchy en de tas van Marni maken de look spannend! Mijn look is hot! En dan bedoel ik echt hot, pfff!

Miriam416

Classic touch is mijn stijl, wat is jouw fashion trademark?

Er zijn verschillende stijlen. Ik vind het leuk om steeds van look te veranderen. Dan eens stoer, romantisch of helemaal fashionable! Wat steeds terugkomt, is mijn klassieke touch. Zoals nu met mijn witte bloesje en mijn parels. Zo heeft iedereen zijn eigen ‘dingetje’. Ontdek je eigen touch! Wat is jouw stijl trademark? Heb je altijd een shawl om? Zijn het je sneakers? Je knotje? Je jeans?

Let me know!
See you!
Pfff!

Mijn COS aankopen op een rijtje

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *