Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: Logo moment met Moschino

M’s Thursday: Logo moment met Moschino

De trend om met merknamen op je kleding te lopen is terug. Labels als DKNY, Gucci en Loewe plaatsen hun brand op tassen, riemen, tops en broeken. En waarom niet? Maximalisme is terug van weggeweest! Met mijn retro Moschino riem volg ik deze logomania trend. Dit is mijn logo moment.

Artikel begint onder de advertentie

Miriam434

The logomania trend

De logo gekte is weer helemaal terug van weggeweest. The logomania obsession is back! Bloggers en modellen zijn met deze trend al vertrouwd. Ze omarmen de geschreven merknamen als het om stijl gaat. Tijdens de fashion weeks zijn ze te zien met de geprinte kleding van Tommy Hilfiger en Vetements. Zelfs de tassen van Chanel hebben hun logo dubbel zo groot. De logomania trend is fashion!

Miriam259

Logo love

Wil jij ook deze trend volgen? Je kunt starten met kleine accessoires. Met een riem of een clip voor in je haar kun je al beginnen. Het heeft meer impact dan je denkt. Kijk mij nou, ik doe het ook. Deze look heb ik ook gepost op Instagram (seebymiriam). Mijn volgers hebben enthousiast gereageerd. Een andere manier om te gaan voor de logo love is een sweatshirt. Een sweatshirt met een print van een brand name. Zo’n shirt hoeft niet duur te zijn. Een geprint sweatshirt is helemaal top. Dit is de streestyle van nu. Ga ook voor logo love. Volg deze trend als een street style star. 

Miriam358

My Moschino logo style

Mijn logo style is makkelijk. Dit komt door mijn retro Moschino riem. Gelukkig heeft mijn dochter deze riem bewaard. Een duik in haar kast en daar ligt mijn oude riem. Zo leuk dat deze riem weer zo fashion is. Thnx Rachelle, voor het bewaren van mijn retrootje. Mijn look is fashion klassiek. Mijn geplisseerde rok van MSGM, de schoenen van Prada en de witte blouse van Marc Cain zijn klassiek. De riem van Moschino maakt de look fashion. Evenals de zonnebril van The Row. Mijn nieuwe tas van Marni past er perfect bij. This is spring street style. Maximalism is back in fashion!! Zo ook mijn oude Moschino riem.

Be a Street Style Star!
Be a logo lover!

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Moschino.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *