Maastricht magazine >
fashiontips

M’s Thursday: zomerjurkjes in de herfst

M’s Thursday: zomerjurkjes in de  herfst

Berg je zomerjurkjes nog niet op. Deze herfst geeft ik mijn zomerjurkjes a second time around. Is het niet jammer, je mooie zomerjurkjes op te stallen? Mijn zomerjurkjes gaan niet op zolder. I give them a second chance!

Artikel begint onder de advertentie

Mijn nieuwe COS trui (zie blogje COS shoppen in Antwerpen) gaat de match aan! De trui is oversized en helemaal van nu. De oversized trui, alias jurk, is stoer en straalt minimalisme uit. Dit minimalisme neem ik als uitgangspunt. Ik ga voor een effe zomerjurk en zet de minimalistische trend door.

Miriam235

Fashionable mix van zijden en stoer

De zijden, lange jurk is van Monique van Heist. Zij durft de match aan. Een kort model kan ik bij de sweater van COS niet combineren. Je wilt de jurk toch ook zien?! De jurk doet het perfect. De trui is zwaar en stoer. De jurk is fijn, soepel en vrouwelijk. Deze mix is zo verrassend fashionable.

Mijn kastdeuren staan nog open en mijn ogen rollen langs mijn truien en jurken. OMG this is a no ending story. Als pijlen in mijn hoofd schiet ik op de combinaties van truien met jurken. This is fun. Oud en nieuw, kort en lang, print en streep. Je kunt blijven matchen. Go for it. Give your dress a second life.

Stocking up on socks

Onder mijn jurk draag ik sokken. No tights this fall! Wie heeft nog panty’s nodig? Sock it too! Nou ja, in iedergeval zo lang mogelijk. Zodra we bij het vriespunt zijn beland, moet ik er ook aan geloven. Maar nu stel ik de panty’s zolang mogelijk uit. Mijn Gucci schoenen maken de sokken-look mogelijk. De schoenen zijn een loves to have, ik moet de hoogte in met deze outfit. 

Miriam135

Mijn Louis Vuitton bag matches en kan kort en lang gedragen worden. De look blijft minimalisme uitstralen zelfs met mijn zonnebril van Dior. I love these sunglasses!

Mijn missie is geslaagd. Mijn zomerjurkjes krijgen dit najaar een tweede kans. Duik in je kast en ga voor deze match!

Just go for it!
Make your own combination!
You can do it!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *