Maastricht magazine >
fashion

Mulberry introduceert de Del Rey

Mulberry introduceert de Del Rey

Eerder droeg Mulberry al een tas op aan stijlicoon Alexa Chung. Aan het begin van London Fashion Week maakte het label bekend dat zangeres Lana Del Rey de volgende gelukkige is. Het einde van de hype rond de Amerikaanse ster, die vorig jaar begon, lijkt nog niet in zicht. Ze sierde vele covers van toonaangevende fashionbladen en dit jaar draag je haar dus zelfs aan je arm. Mulberry zwichtte voor de persoonlijke stijl van Lana, oude Hollywood glamour gecombineerd met fun. Ik twijfel aan de keuze van het label en denk niet dat de Del Rey het overweldigende succes van de Alexa zal evenaren.

Artikel begint onder de advertentie

 

 

Heeft de Alexa Bag nog een duidelijk eigen karakter, de Del Rey is… nou ja, gewoon een klassieke tas. De fun en het eclectische karakter zie ik er persoonlijk niet in terug.

De Del Rey behoort tot de wintercollectie 2012 / 2013 en zal verschijnen in de kleuren wijnrood, camel, blauw, wit en zwart.

Lana-Del-Rey_Mulberry1 Lana_Del_Rey_Mulberry_tas1 Mulberry_Alexa

Links de Del Rey, in het midden Lana met de naar haar vernoemde tas tijdens de afterparty en rechts de befaamde Alexa bag.

Foto boven: De Del Rey Bag in wit struisvogelleer.

Tassen van Mulberry koop je onder andere bij Stylesuite Femme in Maastricht. Scroll naar beneden voor meer verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *