Maastricht magazine >
musthaves

Anonieme liefde, tulpen en Tirisi Moda

Anonieme liefde, tulpen en Tirisi Moda

Valentijnsdag. De dag waarop men anoniem de liefde verklaart. In Amerika uitgegroeid tot commercieel succes, allang niet meer anoniem. Een hit in Europa. En toch… een verschrikking te ontdekken dat je geliefde aan deze dag doet. Spontane liefde dat is wat we willen. Tot Valentijn willen we niet wachten om overladen te worden met aandacht, liefde en cadeaus. Die drie willen we elke dag, steeds weer.

Artikel begint onder de advertentie

Wanneer in een relatie, vind ik je bijna leuker wanneer je 364 dagen per jaar je liefde toont. Op 14 februari mag je het best even laten afweten, al is het maar uit protest. Maar single, dan wil ik je. Valentijnsdag, op je knieën. Met heel veel cadeaus, hoog in de lucht.

Het liefste wil ik natuurlijk die Targa. Op mijn verjaardag ging het mis. Stond niet met een strik voor de deur. En voor Valentijnsdag verwacht ik mijn Porsche eigenlijk ook niet in de wacht te slepen. Hoe dom zou die aanbidder zijn om mij zijn ultieme concurrent in de schoot te spelen?

Is de armband van Tirisi Moda ondertussen in the pocket, blijft die Hermès een optie. Althans, als je in 2012 je liefde aan mij wilt betuigen. De wachtlijst is immers nog steeds enorm. Blijft dus enkel die Rolex die ik bij de Targa wilde over. En dat is lastig. Wat als ik meerdere anonieme geliefden heb…? Hoeveel Daytona’s heeft een mens nodig? Ach dan…, dan wil ik best ook nog wel de Palm Beach ring van Tirisi Moda. Een ring in sterling zilver met rosé of geel goud. Prachtige met donkere steen. Een Pomellato doet het ook altijd goed.

De waarheid? Een lach, een kleine massage, een bos bloemen onder de arm. Het liefste tulpen, veel en in één kleur. Hoe jammer, laat Valentijnsdag nu net de dag zijn om anoniem je liefde te tonen. Daar gaat mijn massage. Na ja, doe dan toch maar die ring…

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *