Maastricht magazine >
musthaves

Baby Born is alive!

Baby Born is alive!

Wat gaat de tijd snel. Al tijden beloof ik mezelf een blogje te schrijven en elke keer is het er niet van gekomen. Heb even mijn ritme moeten hervatten. Ja de 40 plusser van deze tijd doet aan multi-tasken. Om alles uit het leven te halen wat erin zit. Tenminste dat heb ik dan…. Midlife attack?

Mijn shoptijd is hierdoor in ieder geval verhuisd naar vooral online shoppen in de late avond uurtjes. Geen straf en lekker rustig. Loves to Have een fijne blog om te weten wat de leuke items zijn de je wil hebben, maar voor het blogje vind ik het ook lastiger om elke keer weer iets te verzinnen. Ik ben elke keer net te laat. Een compliment voor Loves to Have! 

Artikel begint onder de advertentie

Voor mijn werk loop ik het liefst in makkelijke kleding, het zit niet in mijn aard om te lang op een bureaustoel te zitten. En helemaal op beurzen en in de fabrieken is het rennen. Hierdoor ben ik nog meer verslaafd geraakt aan ‘die’ wedge gympen van Isabel Marant. Was alweer in 2011 toen ik voor het eerst over deze wedges schreef. Enfin, deze wedge sneakers zijn voor mijn korte lengte ideaal! Leuk en eigenlijk nooit een probleem om ergens mee te combineren. Hoewel ze overal zwaar gekopieerd worden, blijf ik van de echte houden.

De nieuwe collectie Spring Summer ’13 is uitgeleverd en de diversiteit wordt steeds groter. Moet zeggen dat ze nu makkelijker te krijgen zijn. Het echte hysterische is er gelukkig vanaf. Zo viel mijn oog op het nieuwe model ‘Basket Baltimore’ met een hidden wedge van 6.5 cm. Ik kan veel mooi vinden en probeer ook de schoonheid te vinden in een ontwerp. En Isabel Marant is mijn favorite… Maar dit? Sorry voor diegene die het licht hierin wel hebben gezien, maar ik krijg een ware Baby Born attack, flash back, bij het zien van deze schoentjes. Compleet bengelend uit een plastic roze Baby Born Maxi Cosi, achterop een driewieler gepropt. Of heeft ze het gewoon weer voor elkaar gekregen. Je moet er gewoon even aan wennen? Daarentegen is de Brian Punched Over Basket sneaker zeker weer een topper!

Ben toch benieuwd wanneer de eerste vriendin binnen stapt met deze schattige Baby Born schoentjes bengelend aan haar voetjes.

Schermafbeelding 2013-04-11 om 15.18.39 Schermafbeelding 2013-04-11 om 15.06.26

De Basket Baltimore met een hidden wedge. Foto boven de Brian Punched Over Basket sneakers van Isabel Marant.

Je koopt de Isabel Marant wedge bij Stylesuite in Maastricht. Scroll naar beneden voor de andere verkoopadressen.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *