Maastricht magazine >
musthaves

De v-hals met een wachtlijst van 30.000+

De v-hals met een wachtlijst van 30.000+
Artikel begint onder de advertentie

Heb jij er eentje in je kast? Zo’n trui met een v-hals die je zowel voor als achter kunt dragen? Dan weet je hoe geniaal dit stuk is! Zo’n redder in nood als je niet weet wat te trekken. Ideaal als reizen met enkel handbagage je dwingt tot multifunctioneel inpakken. Ik heb er al eeuwig eentje van Dsquared. Deze winter probeerde ik een gelijksoortige te scoren. Tevergeefs. Goede nieuws? Een LovestoHAVE fan heeft ons getipt. Nu staat de o zo populaire trui, de Barry Jumper, van Sézane bovenaan ons lijstje. Minpuntje? Met ons willen 30.000 anderen die trui ook!

De Barry Jumper van Sézane

De Barry Jumper van Sézane kost 95 euro. Het ding is waanzinnig populair. Het is eigenlijk geen trui, maar een vest. Maar dan wel weer een vest dat je dichtgeknoopt als een trui draagt. En dat dragen kan dan weer op verschillende manieren. Draag je de v aan de voorkant, dan is een goed decollecté verzekerd. Met een shirtje eronder maak je van Barry een keurig vestje à la Parisienne. Draag je de v-hals als hidden treasure op de rug, dan weet je het wel qua sex-appeal. Nog een extra feature toevoegen? Laat dan dan voorzichtig de v van je schouder zakken. Dan zit je dus in de off-shoulder hoek! De trui heeft echter meer te bieden dan verschillende mogelijkheden om ‘m te dragen. Door een perfecte combinatie van verschillende soorten wol zoals mohair en met een fijne mix van polyamide is de pasvorm perfect en blijft het ding ook mooi.

sezane v-hals rug

Op de wachtlijst met 30.000+ anderen

Barry willen we allemaal! Men zegt dat de Barry Jumper een wachtlijst heeft van meer dan 30.000 mensen. Op de site beloven ze dat ie er weer heel snel is. Hebben? Dan is het een kwestie van 13 december actie ondernemen. Dan is ie er namelijk weer. Althans, dat doen de berichten op internet beloven. Een alert ontvangen? Dat regel je online. O ja, het ding komt in de kleuren ecru, nude, grijs en zwart.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *