Maastricht magazine >
musthaves

Bikini’s vs. Badpakken

Bikini’s vs. Badpakken

De afgelopen jaren maakte het badpak een sterke comeback, deze zomer is de bikini helemaal terug. Maar niet ten koste van het badpak, want anno 2010 lijkt bijna alles te mogen. Als het maar opvalt!

Het is overigens niet zo dat de badpakken ruim baan hebben moeten maken voor de bikini, want we zien er nog meer dan genoeg. De ontwerpen van de inmiddels bekende ‘cut out’ badpakken zijn dit jaar nog bloter en ingewikkelder maar zeker niet minder mooi dan voorgaande jaren. Echter mag je deze zomer ook met de klassiekere variant gezien worden, die meer afkleedt.

Maar wil je deze zomer helemaal stylish met badpak op het strand ten tonele verschijnen? Draag dan een strapless badpak.

De grootste trend in de bikini’s is de mis-kini ofwel de mismatched bikini. Nonchalante combi’s van broekjes en topjes die zo bij elkaar geraapt lijken te zijn, maar die toevallig wel heel mooi matchen.

Net als bij de badpakken is de bandeautop het ook helemaal. Strapless zonder te veel poespas. Eventueel met twee koordjes die vanuit het midden naar achter je nek lopen. Voor de minder bedeelden en dat is een van de nieuwigheden: de voorgevormde bandeautop.

Haltertopjes en triangeltjes zien we ook veel deze zomer, maar opvallend is dat deze vrij klein zijn. Erg verleidelijk dus.

De broekjes zijn, net als de topjes, ‘niet bepaald preuts’. Lage zwemslipjes zijn weer terug van weggeweest. De hipster blijft, maar verliest aan populariteit. Onweerstaanbaar spannend in de volwassen uitvoering zijn de broekjes van Missoni met strikjes op de heupen.

Een ander speels detail zijn de roezelbroekjes dat als het ware een heel kort rokje vormt.

In veel badmodecollecties komt de marinelook voor: blauw-witte strepen en rode details. Zwart is en blijft chic. Warme woestijnkleuren zijn tevens in. Verder zie je opvallend kleine en fijne fantasieprintjes. Paisleys, bloemenprints en grafische prints African style.

Het opvallende design van bikini’s en badpakken wordt deze zomer nog eens extra onderstreept met een flinke dosis aan pailetten, strass, gekleurde stenen en kralen. Verwacht veel glitter & glamour..

De ontwerpen van de inmiddels bekende ‘cut out’ badpakken zijn dit jaar nog bloter, spannender en zeker ook ingewikkelder. Maar ook de klassieke variant, die in tegenstelling tot de ‘cut out’ versie jouw body afkleedt, is terug. Ga jij voor stylish of überhip, kies dan een strapless badpak van bijvoorbeeld Emilio Pucci of Melissa Odabash.

Artikel begint onder de advertentie

De grootste trend in de bikini’s is de mis-kini ofwel de mismatched bikini. Nonchalante combi’s van broekjes en topjes die zo bij elkaar geraapt lijken te zijn, maar die toevallig wel heel mooi matchen. Net als bij de badpakken is de bandeautop het ook helemaal. Strapless zonder te veel poespas. Eventueel met twee koordjes die vanuit het midden naar achter je nek lopen. Voor de minder bedeelden en dat is een van de nieuwigheden: de voorgevormde bandeautop. Haltertopjes en triangeltjes zien we ook veel deze zomer. Vooral opvallend klein en dus verleidelijk.

De broekjes zijn, net als de topjes, ‘niet bepaald preuts’. Lage zwemslipjes zijn weer terug van weggeweest. De hipster blijft, maar verliest aan populariteit. Onweerstaanbaar spannend in de volwassen uitvoering zijn de broekjes en badpakken, zoals die van Missoni, met strikjes op de heupen. Een ander item is het roezelbroekje dat als het ware een heel kort rokje vormt.

De Bretonse streep en de marinelook met blauw-witte strepen en rode details komen ook veel voor. Zwart is en blijft chic. Warme woestijnkleuren zijn tevens in. Verder zie je opvallend kleine en fijne fantasieprintjes. Paisleys, bloemenprints en grafische prints African style. Het opvallende design van bikini’s en badpakken wordt deze zomer nog eens extra onderstreept met een flinke dosis aan pailetten, strass, gekleurde stenen en kralen.

Het wordt een wilde zomer. We love it!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *