Maastricht magazine >
musthaves

Bikini’s vs. Badpakken

Bikini’s vs. Badpakken

De grootste trend in de bikini’s is de mis-kini ofwel de mismatched bikini. Nonchalante combi’s van broekjes en topjes die zo bij elkaar geraapt lijken te zijn, maar die toevallig wel heel mooi matchen. Net als bij de badpakken is de bandeautop het ook helemaal. Strapless zonder te veel poespas. Eventueel met twee koordjes die vanuit het midden naar achter je nek lopen. Voor de minder bedeelden en dat is een van de nieuwigheden: de voorgevormde bandeautop. Haltertopjes en triangeltjes zien we ook veel deze zomer. Vooral opvallend klein en dus verleidelijk.

De broekjes zijn, net als de topjes, ‘niet bepaald preuts’. Lage zwemslipjes zijn weer terug van weggeweest. De hipster blijft, maar verliest aan populariteit. Onweerstaanbaar spannend in de volwassen uitvoering zijn de broekjes en badpakken, zoals die van Missoni, met strikjes op de heupen. Een ander item is het roezelbroekje dat als het ware een heel kort rokje vormt.

De Bretonse streep en de marinelook met blauw-witte strepen en rode details komen ook veel voor. Zwart is en blijft chic. Warme woestijnkleuren zijn tevens in. Verder zie je opvallend kleine en fijne fantasieprintjes. Paisleys, bloemenprints en grafische prints African style. Het opvallende design van bikini’s en badpakken wordt deze zomer nog eens extra onderstreept met een flinke dosis aan pailetten, strass, gekleurde stenen en kralen.

Het wordt een wilde zomer. We love it!

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *