Maastricht magazine >
musthaves

Très chic in een jumpsuit

Très chic in een jumpsuit

Denk je bij jumpsuits vaak aan een casual uitstraling, zijn ze soms juist heel chic. Chic jumpsuit heeft power. zakelijk, maar ook zeker als het richting de feestdagen gaat kom je genoeg exemplaren tegen die je ook prima naar een formeel feestje kunt dragen. In plaats van de obligate glitterjurk of LBD. Of in plaats van een smoking. Want eigenlijk is zo’n jumpsuit bijna een modern alternatief voor een smoking. Zoals de donkerblauwe variant van By Malene Birger. Door de revers krijg je het gevoel van een jasje. De diepe V-hals maakt hem sexy.

Artikel begint onder de advertentie

De jumpsuit van Maison Martin Margiela juist helemaal in mannelijke stijl. Zwart en hooggesloten. Dat maakt een chic jumpsuit. Bijna als een pantalon met bloesje. Moschino gaat de speelse kant op met een korte jumpsuit die een beetje aan het uniform van een kamermeisje doet denken, maar dan jeudig en fris. Door de wat wijdere pijpen in sommige poses net een jurkje.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Moschino. De jumpsuit van By Malene Birger koop je onder andere bij Nina’s Boutique. Winkels die Maison Martin Margiela verkopen vind je met behulp van de labelfinder rechtsboven.

Schermafbeelding 2013-11-07 om 12.57.33 Schermafbeelding 2013-11-07 om 13.00.50 Schermafbeelding 2013-11-07 om 12.52.50

Links Maison Martin Margiela, in het midden By Malene Birger en rechts Moschino.

Foto boven: By Malene Birger in navy.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *