Maastricht magazine >
musthaves

Coltrui: niet te missen basic AW 2016/2017

Coltrui: niet te missen basic AW 2016/2017
Artikel begint onder de advertentie

De coltrui is alweer even terug op het toneel. Dit jaar echter prominent aanwezig. Niet te missen in jouw kast. Rond mijn 18e woonde ik in zwarte coltruien. Ook zo’n tien jaar geleden was de coltrui mijn meest geliefde item. Liefst met Prada boots en 7 jeans. Dat dan weer bijna alle dagen van de week. Dit jaar een kleine verandering. We zijn immer ondertussen heel wat jaren verder en daarmee komt de coltrui anno 2016 in alle kleuren van de regenboog. De turtleneck is een absolute basic. Om je outfit af te stylen of volledig omheen te bouwen.

coltrui-basic
Links coltrui in wol van Filippa K en rechts coltrui van Zara (in 20 verschillende kleuren verkrijgbaar voor bijna gratis).

De coltrui anno 2016

Is dun. In lichte tinten bijna doorschijnend. Komt in verschillende materialen. En in verschillende prijsklassen. Van wol tot volledig synthetisch. Dit jaar zo dun dat je ‘m onder ieder jasje kunt dragen. En dan vooral heel comfortabel. Een beetje zoals je joggingbroek. Maar dan aan je bovenlijf. En wie denkt dat de coltrui is voorbehouden om onder dat jasje te dragen… Onder je jurk mag deze winter zeker ook. Zo maak je van je party-party-party dress een outfit voor overdag.

Coltrui van Étoile Isabel Marant laat zich perfect combineren onder jurk, maar ook stand-alone niet te missen.
Col van Étoile Isabel Marant laat zich perfect combineren onder jurk, ook stand-alone niet te missen.

Scroll naar beneden voor verkoopadressen van Patrizia Pepe. Gebruik de shopfinder voor het vinden van winkels die de overige merken verkopen. Op foto boven in zwart en wit de Joey van Étoile Isabel Marant. Oker exemplaar met rits van Filippa K.

Net als Zara komt Patrizia Pepe met collectie coltruien in alle kleuren van de regenboog.
Net als Zara komt Patrizia Pepe met collectie coltruien in alle kleuren van de regenboog.

Gerelateerde blogs

    Reacties (0)

    Geef een antwoord

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *